Aracı Bağlanan Genç İntihara Kalkıştı - Son Dakika
Güncel

Aracı Bağlanan Genç İntihara Kalkıştı

Aracı Bağlanan Genç İntihara Kalkıştı

Kastamonu’da polis tarafından aracı bağlanan genç, intihar girişiminde bulundu.

22.08.2014 19:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'da polis tarafından aracı bağlanan genç, intihar girişiminde bulundu. Polisle pazarlık eden genç, 600 TL'si verilmeyince tekrar çatıya çıkarak paranın verilmesini istedi.

Edinilen bilgiye göre, borçları nedeniyle aracı bağlanan Doğan K., Kastamonu'da Olukbaşı mevkisinde Cuma pazarı girişinde bulunan bir binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Apartmanın çatısında eline geçirdiği kiremitleri rastgele çevreye fırlatan Doğan K., vatandaşlara korku dolu dakikalar yaşattı. Kızgın genç, apartmanın çatısına çıkan bir arkadaşı ve görevli polis memurlarının ikna çabalarıyla güçlükle ikna edilebildi.

İfadesi alınmak üzere karakola götürülen genç, daha sonra serbest bırakıldı. Bu sefer karakolun karşısında bulunan inşaat halindeki çatıya çıkan Doğan K., emniyet görevlilerinden borçlarını ödemek için 600 TL istedi. Evli ve bir çocuk babası olan Doğan K., içinde bulunduğu durumuna isyan ederek intihar girişiminde bulundu. Araç ilçesinden Kastamonu'ya çalışmak için geldiğini belirten şahıs, emniyet güçlerinin ikna çabasıyla çatıdan güçlükle indirilebildi. Aracının geri verilmesini isteyen genç, kendisini izleyen vatandaşlara kiremit ve tahta parçaları fırlatarak tepki gösterdi.

İlk intihar girişiminde emniyet güçlerinin kendisine 600 TL vermeleri yönünde taahhütte bulunduğunu ve bu parayı vermediğini ileri süren Doğan K., ikinci kez çıktığı çatıdan yine emniyet güçlerinin ikna çabaları sonrası indi.

Emniyet güçlerine ve itfaiye ekiplerine zor anlar yaşatan şahıs, ifadesi alınmak üzere tekrar karakola götürüldü. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aracı Bağlanan Genç İntihara Kalkıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement