Arabalı Vapur, Kargo Gemisiyle Çarpıştı - Son Dakika
Güncel

Arabalı Vapur, Kargo Gemisiyle Çarpıştı

Sirkeci-Harem arasında sefer yapan İDO Arabalı Vapuru, boğazdan geçen kargo gemisiyle çarpıştı. Olayda 1 kişi hafif şekilde yaralandı.

18.12.2014 20:38  Güncelleme: 22:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Harem-Sirkeci seferini yapmakta olan Sultanahmet adlı arabalı vapur, İstanbul Boğazı'ndan transit geçiş yapmakta olan bir kargo gemisine çarptı. Olayda 1 yolcu hafif şekilde yaralandı.

CAMLAR KIRILDI

Kaza saat 19.30 sıralarında meydana geldi. İDO'nun açıklamasına göre, Harem-Sirkeci seferini yapmakta olan Sultanahmet adlı arabalı vapur, İstanbul Boğazı'ndan transit geçiş yapmakta olan Tanais Dream adlı 168 metre uzunluğundaki kargo gemisine hafif şekilde temas etti. Sürtünme sonucunda Sultanahmet gemisinin üst güvertesinde hasar meydana geldi; camlar kırıldı. 1 yolcu da elinden hafifçe yaralandı.

GEMİDE ÇOK SAYIDA ARAÇ VARDI

Kaza sırasında arabalı vapurun tamamen dolu olduğu, gemide çok sayıda araç bulunduğu öğrenildi.

İDO açıklamasında, Her iki gemide de herhangi bir su alma durumu yaşanmamış, Sultanahmet gemisi güvenli bir şekilde karaya yanaşarak yolcu ve araçlarını Sirkeci İskelesi'nde tahliye etmiştir denildi.

Arabalı Vapur, Kargo Gemisiyle Çarpıştı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Arabalı Vapur, Kargo Gemisiyle Çarpıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • İnternet Bilen Adam: Büyük Geçmiş Olsun. . . . . Bu Harem-Sirkeci seferini yapan vapurda inancınız olsun, çarpıştığı kuru yük gemisinden daha çok kuru yük -gıda malzemesi vardır ha. . . Neden mi??? Haremde otogar var, çoğunluğu memleketinden gelen yolcular ve çarpışmayla birlikte tüm o nohut, mercimek, peynir, kuru incir, kuru üzüm, bilumum bakliyat, kurutulmuş sebze hepsi saçılmıştır. Puahahahaha. . . 1 0 Yanıtla

Advertisement