Apple Watch'ı Wii Kumandası Yaptılar - Son Dakika
Teknoloji

Apple Watch'ı Wii Kumandası Yaptılar

Apple Watch\'ı Wii Kumandası Yaptılar

Rolocule Games, WatchOS 2 ile birlikte akıllı saat olarak dikkat çeken Apple Watch'ı Wii kumandasına dönüştürdü.

25.06.2015 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Furkan Yaldız - -

Bildiğiniz gibi üçüncü parti yazılım geliştiricileri, Apple Watch'a erişim sağlayabiliyor. Bu sayede Apple Watch farklı alternatiflerde kullanılabiliyor. Geçtiğimiz günlerde söz konusu akıllı saat, cep saatine dönüştürülmüştü. Bu sefer ise Rolocule Games, Apple Watch'ı Wii kumandasına çevirdi.


Rolocule Games, WatchOS 2 sayesinde Apple Watch'ın yazılımına erişebiliyor. Bu sayede şirket, geliştirdiği Bowling Central adlı oyun ile Apple Watch'ı birleştirdi. Kullanıcı, aynı bir Wii kumandası gibi koluna taktığı Apple Watch ile oyunu uzaktan oynayabiliyor. Söz konusu oyunun Apple TV üzerinden oynanması gerektiğini de belirtelim.


Öte yandan şu anda test edilen özelliğin ilerleyen zamanlarda uygulama olarak yayınlanması bekleniyor. İşte test aşamasını gösteren video;



Videoyu göremiyorsanız buraya tıklayın.



Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Apple Watch'ı Wii Kumandası Yaptılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kocaeli'de Açılan Otomotiv Kursu Ara Elaman Yetişmesine Katkı Sağlıyor
    11:47 Kocaeli'de Açılan Otomotiv Kursu Ara Elaman Yetişmesine Katkı Sağlıyor

    Kocaeli'de açılan otomotiv kursu, sektörün ara elaman ihtiyacını karşılamaya yardımcı olurken, vatandaşların araçlarındaki arızalara müdahale etmelerini kolaylaştırıyor. Kursiyerler hem teorik hem de uygulamalı eğitimler alarak sektörde iş bulma imkanı elde ediyor.

  • TAİDER Yapay Zeka Paneli: Yapay Zeka Diyalogları: Back to the Future
    11:42 TAİDER Yapay Zeka Paneli: Yapay Zeka Diyalogları: Back to the Future

    Türkiye Aile İşletmeleri Derneği (TAİDER), yapay zeka ile ilgili düzenlediği panelde, yapay zekanın konumu ve kullanım alanları ele alındı. Panelde, yapay zekanın aile işletmelerindeki sürdürülebilirlik üzerindeki önemi vurgulandı ve yapay zekanın aile şirketleri için bir dönüşüm aracı haline geldiği belirtildi.

  • Lamborghini, logosunu yeniledi
    10:34 Lamborghini, logosunu yeniledi

    Lamborghini, markasını elden geçirme çalışmalarının bir parçası olarak ikonik logosunu yeniledi. Otomotiv devi, daha sadeleştirilmiş bir logoya geçiş yaparken, klasik boğa tasarımını da sadeleştirdi. Yeni logo, markanın elektrikli geleceğe geçişini temsil ediyor.

  • Starlink Haritası ile Canlı Uydu Nasıl ve Nereden İzlenir?
    10:34 Starlink Haritası ile Canlı Uydu Nasıl ve Nereden İzlenir?

    Elon Musk'ın SpaceX projesinin bir parçası olan Starlink, dünya yörüngesinde 5 bin 600'ü aşkın aktif uyduyla hızlı internet sağlıyor. Starlink haritası, Dünya'yı yakınlaştırılabilir ve döndürülebilir bir 3D görünümünde gösteriyor. Her bir uydu kırmızı noktalarla temsil ediliyor ve üzerlerine tıklayarak bireysel bilgilere ulaşabilirsiniz. Starlink filosu hakkında genel bilgiler de sunulan haritada yer alıyor. Bu teknoloji, amatör gözlemciler ve uzmanlar için değerli bir kaynak olarak öne çıkıyor.

  • Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024) Fiyatı ve Özellikleri
    10:33 Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024) Fiyatı ve Özellikleri

    Samsung'un tablet pazarındaki çalışmalarını sürdürdüğü Galaxy Tab S6 Lite (2024) modelinin fiyatı ve özellikleri açıklandı. Wi-Fi varyantının 64 GB depolamalı sürümü 349 £'dan (~ 441 $) başlarken, 128 GB'lık modelin fiyatı 379 £'dan (~ 479 $) satılıyor. Tablet, 10,6 inçlik bir panel, WUXGA çözünürlük, S-Pen desteği, 8 MP arka kamera, 5 MP ön kamera, çift hoparlör, Dolby Atmos desteği, Exynos 1280 işlemci, 4 GB RAM, 64 veya 128 GB dahili depolama, microSD kart yuvası, 7.040 mAh pil, Android 14 tabanlı OneUI 6.1 işletim sistemi ve Oxford Gri renk seçeneği gibi özelliklere sahiptir.

  • Word ve Excel Dosyalarını PDF'e Nasıl Dönüştürebilirsiniz?
    10:33 Word ve Excel Dosyalarını PDF'e Nasıl Dönüştürebilirsiniz?

    PDF dosyaları, belgelerin güvenli ve tutarlı bir şekilde paylaşılmasını sağlayan önemli bir dosya formatıdır. Bu rehberde, Word ve Excel dosyalarını nasıl PDF'e dönüştürebileceğinizi öğrenebilirsiniz.

  • ASO Başkanı Seyit Ardıç, ASO Teknopark AŞ Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçildi
    10:25 ASO Başkanı Seyit Ardıç, ASO Teknopark AŞ Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden seçildi

    Ankara Sanayi Odası (ASO) Teknopark AŞ Yönetim Kurulu Başkanlığına ASO Başkanı Seyit Ardıç yeniden seçildi. ASO Teknopark AŞ Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Ardıç, oy birliğiyle tekrar başkan seçildi. Ayrıca, Mehmet Cansız ASO Teknopark AŞ Genel Müdürlüğü görevine atandı.

  • TEI, yerli ve milli havacılık motorlarının tip sertifikasyonu için gerekli olan TOO'yu aldı
    10:11 TEI, yerli ve milli havacılık motorlarının tip sertifikasyonu için gerekli olan TOO'yu aldı

    Eskişehir'de kurulu TUSAŞ Motor Sanayi AŞ'nin (TEI), yerli ve milli havacılık motorlarının tip sertifikasyonu için gerekli olan 'Tasarım Organizasyonu Onayı'nı (TOO) almaya hak kazandığı bildirildi. TEI, Türkiye'de sivil havacılık motorları sertifikasyonuna yönelik TOO onayı alan ilk şirket oldu. GÖKBEY Helikopteri'ne güç verecek Türkiye'nin ilk milli helikopter motoru TEI-TS1400'ün uluslararası sivil sertifikasyon süreci de TOO sonrasında tamamlanacak.

  • ASO Teknopark A.Ş. Genel Kurulunda Seyit Ardıç Yeniden Başkan Seçildi
    09:44 ASO Teknopark A.Ş. Genel Kurulunda Seyit Ardıç Yeniden Başkan Seçildi

    Ankara Sanayi Odası (ASO) Teknopark A.Ş. olağan genel kurul toplantısında, ASO Başkanı Seyit Ardıç yeniden yönetim kurulu başkanı olarak seçildi. Toplantıda, şirketin yeni yönetim kurulu üyeleri de belirlendi. ASO Teknopark'ın, üretime yönelik bir tasarımla sanayi ile bütünleşen, yüzü sanayiye dönük bir teknopark olacağı vurgulandı.

  • Sony Xperia 1 VI Özellikleri ve Tanıtım Tarihi Sızdırıldı
    08:33 Sony Xperia 1 VI Özellikleri ve Tanıtım Tarihi Sızdırıldı

    Sony, akıllı telefon pazarındaki payını artırmak için Xperia 1 VI modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Sızdırılan bilgilere göre telefonun ekranı daha kısa ve geniş olacak. Ayrıca, düzeyde ince çerçeveler ve dikey üçlü kamera kurulumu gibi özellikler de bulunacak. Sony Xperia 1 VI'nin global lansmanı mayıs ayında yapılacak.


Advertisement