Apple, İos Cihazlarda Lightning Bağlantısını Değiştirecek Mi? - Son Dakika
Teknoloji

Apple, İos Cihazlarda Lightning Bağlantısını Değiştirecek Mi?

Apple, İos Cihazlarda Lightning Bağlantısını Değiştirecek Mi?

C iddiaları bir kez daha gündeme geldi.

19.04.2015 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

iPhone 6S ve 6S Plus'ın çıkmasına daha çok zaman var, ancak her iki cihazla ilgili bomba dedikodular gelmeye devam ediyor. Söylenti çarkları bu sefer yeni MacBook'la tanıdığımız USB-C bağlantısını bir kez daha gündeme getirdi. Çinli isimsiz sanayi kaynaklarına dayandırılan yeni bir makaleye göre Apple, USB-C'yi bir sonraki jenerasyonda yani iPhone 7'de kullanmayı düşünüyor. Rapor USB-C'nin ilk olarak dev ekranlı iPad Plus'ta yer alacağını ileri sürüyor.


Gerçi iPad Plus'a ait olduğu iddia edilen kılıf sızıntısında da alt kısımda yer alan port yerleri dikkat çekici. Son rapor bu bağlamda sızıntıyla uyumlu. Raporun içeriği kıt, USB-C dışında başka herhangi bir detay ise yok.


Eski tarihli raporlara göz atarsak yeni iPhone'larda Apple Watch'ın derin izleri olacak. Force Touch bunlardan bir tanesi. Ayrıca 7000 serisi alüminyumun yeni iPhone'larda kullanılması söz konusu. Dikkat çekici iddialardan biri ise Apple Watch'un paket sistem denilen SiP (System in Package) çözümünün iPhone 6S ve 7'de kullanılması. Eğer Apple, SiP çözümünü iPhone'lara aktarırsa devre kartını telefonun içinden tamamen çıkarabilir.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Apple, İos Cihazlarda Lightning Bağlantısını Değiştirecek Mi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement