Apple'dan Samsung'a Ağır Taş! - Son Dakika
Teknoloji

Apple'dan Samsung'a Ağır Taş!

Apple\'dan Samsung\'a Ağır Taş!

Apple, gazetelerde tam sayfa yayınladığı bir reklamda Samsung'a tarihi bir gönderme yaptı.

22.04.2014 21:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Emre Çetinkaya - -

Dünyanın en değerli şirketlerinden birisi olan Apple'ın reklamlarında rakiplerine sataşmaktan kaçındığını biliyoruz. Bu konuda uzman olarak Finli şirket Nokia'yı gösterebiliriz. Sosyal ağlarda rahat durmayan Nokia, devamlı olarak rakiplerine sataşıyor. Ancak Apple'dan da Dünya Günü'nde bir istisna geldi.


Bugün sizlere Apple'ın "Daha iyi" çevre kampanyasından bahsetmiştik. Apple insanları doğal ve en temiz enerjiye yönlendirmek için çeşitli çalışmalarda bulunuyor. Apple bugünün Dünya Günü olması dolayısıyla bu konuyla alakalı dünya genelindeki birçok gazetede özel bir reklam yayınlattı. Teması temiz enerji olan bu reklamda aslında "tarihi" bir gönderme vardı.


Bu gönderme ise Apple'ın patent konusunda belalısı diyebileceğimiz Samsung'a yapılmıştı. Hatırlarsanız geçtiğimiz günlerde Apple, Samsung'un kendi patentlerinin sahip olduğu teknolojileri izinsiz kullanması dolayısıyla 2.2 milyar dolar tazminat istemişti.


Apple bugün bu davaya ve Samsung'a bir gönderme yapmak için gazetelere kocamak puntolarda "Her şirketin kopyalamasını istediğimiz bazı fikirlerimiz var." yazdırdı. İşte o tarihi gönderme;





Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Apple'dan Samsung'a Ağır Taş! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement