Apple'dan "Çıkartma" Dolu Macbook Air Reklamı! - Son Dakika
Teknoloji

Apple'dan "Çıkartma" Dolu Macbook Air Reklamı!

Apple\'dan "Çıkartma" Dolu Macbook Air Reklamı!

Apple'ın ince tasarımına karşın yüksek performansıyla dikkat çeken MacBook Air'ı için yeni bir reklam filmi daha yayımlandı!

25.07.2014 23:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Apple'ın ince tasarımına karşın yüksek performansıyla dikkat çeken MacBook Air'ı için yeni bir reklam filmi daha yayımlandı! Eğlenceli video ve diğer tüm sızıntı gelişmeler haberimizde!

Popüler akıllı cihaz ve bilişim üreticisi Apple, yeni bir reklam filmiyle daha karşımızda. Son günlerde iPhone 6'ya ait sızıntı videoların yoğunluğundan sıkıldığınızı düşünerek ufak bir kaçamak yapmak istedik. Apple'ın performans canavarı, fakat bir o kadar da ince tasarımı ve pil ömrüyle dikkat çeken MacBook Air'ı için yeni bir reklam filmi daha hazırlandı.

Apple tutkunlarının sticker(çıkartma/yapıştırma)'lara karşı hassasiyeti olduğu daha önce görmüş veya duymuşsunuzdur. Apple, resmi satış mağazalarında elmayı ısıran prensesten, ağaçta sallanan elmaya kadar hatta kurtlu, şapkalı, bıyıklı v.s. farklı kareografilerde çıkartmalar satıyor.

Gelelim öne sürülen yeni iddialara. Geçtiğimiz yıllarda 11 ve 13 inç ekran boyutuna sahip MacBook Air modelleri satışa sunulmuştu. Apple'ın bu yıl 12 inç büyüklü%C

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Apple'dan 'Çıkartma' Dolu Macbook Air Reklamı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement