Apartmanlarımız Okutacak Süleymanpaşa'nın Filizleri Yetişecek" - Son Dakika
Yerel

Apartmanlarımız Okutacak Süleymanpaşa'nın Filizleri Yetişecek"

Süleymanpaşa Belediyesinin öncülük ettiği, her daireden alınan sembolik bir rakamın birleşerek ilçede ikamet eden bir üniversite öğrencisine burs verilmesi amacıyla başlatılan "Apartmanlarımız Okutacak Süleymanpaşa'nın Filizleri Yetişecek" projesinin ilgi gördüğü bildirildi.

26.03.2015 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süleymanpaşa Belediyesinin öncülük ettiği, her daireden alınan sembolik bir rakamın birleşerek ilçede ikamet eden bir üniversite öğrencisine burs verilmesi amacıyla başlatılan "Apartmanlarımız Okutacak Süleymanpaşa'nın Filizleri Yetişecek" projesinin ilgi gördüğü bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, proje kapsamında gönüllü olan apartman sakinlerinin, bursiyer öğrencilerini seçmeye başladıkları belirtildi.

İlk olarak 100. Yıl, Hürriyet ve Değirmenaltı mahallelerinde uygulanmaya başlayan projenin meyvelerini vermeye başladığı ifade edilen açıklamada, Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ın projeye destek olan apartmanlardan birini mahalle muhtarı ile ziyaret ederek plaketi apartman duvarına astığı kaydedildi.

Eşkinat, etkinlikte yaptığı açıklamada, duyarlılıklarından dolayı apartman yöneticisi ve sakinlerine teşekkür etti.

Gösterilen duyarlılığın ileride vatandaşlara örnek olacağını ifade eden Eşkinat, şunları kaydetti:

"Bu davranış paylaşımın en güzel şeklini ifade ediyor. Sizin sayenizde bir gencimizin eğitimine katkı sağlanacak. Bir filiz yetişecek binlerce insana hizmet edecek. Eğitime verdiğiniz katkıdan dolayı hepinizi kutluyorum. İnanıyorum ki Süleymanpaşa'da sizin gibi yüzlerce duyarlı apartman, gençlerine destek olacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Apartmanlarımız Okutacak Süleymanpaşa'nın Filizleri Yetişecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement