Antalyaspor, Liderle Randevuya Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Antalyaspor, Liderle Randevuya Hazırlanıyor

PTT 1. Ligin 14. haftasında sahasında lig lideri Kayserispor'u ağırlayacak Antalyaspor, hazırlıklarını sürdürüyor.

17.12.2014 16:28  Güncelleme: 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'in 14. haftasında sahasında lig lideri Kayserispor'u ağırlayacak Antalyaspor, hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik direktör Hami Mandıralı gözetiminde sahasında oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını Hasan Subaşı Tesisleri'nde sürdüren Antalyaspor'da yapılan çalışmaya, sakatlığı bulunan kaleci Ozan Evrim Özenç katılmazken, hafif sakatlıkları bulunan Emre Torun ve Joseph Boum takımdan ayrı düz koşu çalışması yaptı. Kırmızı-beyazlılar da çalışma düz koşu ile başladı. Düz koşunun ardından kısa alanda pas çalışması yapan Antalyaspor, yarı alanda yaptığı çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

"KAYSERİSPOR MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ"

Kayserispor maçını kazanmak istediklerini ifade eden Antalyaspor Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, zorlu maçtan puan ya da puanlar alarak ligde bulundukları konumu kaybetmek istemediklerini söyledi. Hasan Ali Ceylan, "Oynayacağımız en zor birkaç maçtan bir tanesi. Özellikle ligde bulunduğumuz yeri kaybetmemek adına kazanmamız gereken bir maç. Geçen hafta oynanan maçta bütün futbolcu kardeşlerim ellerinden geleni yaptılar. Bu hafta oynayacağımız Kayserispor maçında da bu gayreti göstereceklerine inanıyorum. Kayserispor maçının önemini bütün futbolcular biliyorlar ve bu doğrultuda hareket ediyorlar. Zor bir maç olacak ama galip gelmek istiyoruz" dedi.

"KAYSERİSPOR MAÇINA TARAFTARIMIZI BEKLİYORUZ"

Kayserispor maçında taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını söyleyen Ceylan, "Biz her zaman taraftarı bekliyoruz. Gelsinler bizi desteklesinler. Oynadığımız maçlar zevkli, bütün aileler çocuklarıyla beraber maç izlemeye gelsinler. Bu maçta özellikle taraftar desteğine ihtiyacımız var. Onları yanımızda görmek istiyoruz" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Antalyaspor, Liderle Randevuya Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement