Antalyaspor 17 Transferle Zirvede - Son Dakika
Spor

Antalyaspor 17 Transferle Zirvede

Antalyaspor 17 Transferle Zirvede

Spor Toto Süper Lig’e yeniden yükselen ve yaptığı flaş transferlerle adını dünyaya duyuran Antalyaspor, 17 oyuncu transfer ederek ligin en çok oyuncu olan takımı oldu.

02.09.2015 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'e yeniden yükselen ve yaptığı flaş transferlerle adını dünyaya duyuran Antalyaspor, 17 oyuncu transfer ederek ligin en çok oyuncu olan takımı oldu. Kırmızı beyazlı takım, Kamerunlu dünya yıldızı Samuel Eto'o'yu kadrosuna katarak adını dünyaya duyurdu.

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 3 maçta 2 galibiyet 1 yenilgi alarak 5. sırada yer alıyor. Kırmızı-beyazlı takım 3. haftada deplasmanda Fenerbahçe ile oynadı ve mücadeleyi 90+6'da Nani'nin attığı golle 2-1 kaybetti. Akdeniz temsilcisi 3 haftada rakip takımlara 7 gol atarken, kalesinde ise 5 gol gördü. Antalyaspor'un en golcü oyuncusu ise 3 maçta 3 gol atan flaş transfer Samuel Eto'o oldu.

5 OYUNCU 3 MAÇIN TAMAMINDA 90 DAKİKA SAHADA KALDI

Teknik direktör Yusuf Şimşek, ligde oynanan 3 maçta 4 oyuncusunu oyundan çıkarmadı. Kaleci Fornezzi, Çek oyuncu Celustka, Bosnalı sol bek Josip Kvesic, Sivasspor'dan transfer edilen Kadir Bekmezci ve Kamerunlu dünya yıldızı Eto'o 3 maçta 270 dakika sahada kalarak Yusuf şimşek'in vazgeçilmez oyuncuları oldu. Bu oyuncuları 262 dakika ile Ömer Kandemir ve 244 dakika ile Zeki Yıldırım takip etti.

17 TRANSFER YAPILDI

Kırmızı-beyazlı takım Süper Lig'e yükseldikten sonra kadrosuna 17 oyuncu transferi yaparken, 14 oyuncuyu da gönderdi. Antalyaspor, Philadelphia Union'dan Rais M'Bolhi, Eskişehirspor'dan Diego Angelo, Nürnberg'den Ondrej Celustka, Zelzejnicar'dan Josip Kvesic, Gaziantepspor'dan Chico, Aston Villa'dan Jean Makoun, Chievo'dan Dejan Lazarevic, Sampdoria'dan Samuel Eto'o, Samsunspor'dan Mbilla Etame, Atletico Miniero'dan Guilherme Milhomem Gusmao, Eskişehirspor'dan Serdar Özkan, Fenerbahçe'den Oğuz Mataracı, Sivasspor'dan Kadir Pekmezci, Karşıyaka'dan Rıdvan Şimşek, Kemerspor'dan Hasan Demir, Akhisar Belediyespor'dan Koray Aslan ve Bursaspor'dan ayrılan Ozan İpek'i kadrosuna kattı.

14 OYUNCU İLE YOLLAR AYRILDI

Antalyaspor'da Arif Şahin Giresunspor'a, Joseph Boum Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a, Osman Çelik Kardemir Karabükspor'a, Mehmet Sedef Gaziantepspor'a, Berk İsmail Ünsal Galatasaray'a, Adem Alkaşi Boluspor'a, Çağrı Yarkin Kayseri Erciyesspor'a, Yavuz Özsevim Amedspor'a, Hasan Demir Kemerspor'a, Atakan Cangöz kızılcabölük'e, Emre Torun Pendikspor'a, Hüseyin Atalay Fethiyespor'a giderken, Ramazan Çevik ve Şahin Aygüneş herhangi bir kulüple anlaşma sağlayamadı. Öte yandan kulüp tarafından kendilerine kulüp bulması istenen Osman, Hasan, Diarra, Erman, Koray ve Ahmet'ten Osman ve Hasan, kendilerine kulüp bulurken, Diarra, Erman, Koray ve Ahmet takımda kaldı.

29 KİŞİLİK KADRODA 12 YABANCI

Antalyaspor'da federasyona gönderilen listede kadroda 12 yabancı oyuncunun olması dikkat çekiyor. Bu 12 yabancı oyuncu arasında 3 Brezilyalı, 3 Kamerunlu, 2 Slovenyalı, 1 Cezayirli, 1 Çek Cumhuriyetli, 1 Bosna-Hersekli, 1 de Senegalli oyuncu yer alıyor. Kadroda yer alan yabancı oyuncular ise şu şekilde:

"Saso Fornezzi, Rais M'bolhi, Ondrej Celustka, Diego Angelo, Josip Kvesic, Jean Makoun, Chico, Dejan Lazerevic, M'billa Etame, Guilherme, Samuel Eto'o, Lamine Diarra." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Antalyaspor 17 Transferle Zirvede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement