Antalya ve Isparta'da Elektrik Kesintileri - Son Dakika
Yerel

Antalya ve Isparta'da Elektrik Kesintileri

Antalya’nın Manavgat ilçesi ve Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesi’nde Pazar günü Akdeniz EDAŞ tarafından yapılacak tesis çalışması kapsamında elektrik kesintileri yaşanacak.

07.10.2015 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Manavgat ilçesi ve Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesi'nde Pazar günü Akdeniz EDAŞ tarafından yapılacak tesis çalışması kapsamında elektrik kesintileri yaşanacak.

Akdeniz EDAŞ, 11 Ekim Pazar günü 09.00 ile 17.00 saatleri arasında Antalya'nın Manavgat ve Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçelerinde planlı olarak elektrik kesintisinin yaşanacağını bildirdi.

Akdeniz EDAŞ tarafından yapılan açıklamada, "11 Ekim Pazar günü 09.00 ile 17.00 saatleri arasında tesis çalışması kapsamında, Manavgat'ın Aşağıhisar, Aşağıpazarcı, Aydınevler, Bahçelievler, Çağlayan, Emek, Kavaklı ,Mimar Sinan, Örnek, Sanayi, Şelale, Salkımevler, Sorgun, Yayla, Yukarıhisar, Yukarıpazarcı, Milli Egemenlik, Aşağıışıklar, Çeltikçi, Ulukapı mahallelerinin tamamı, Kumyolu mevki ve Ulualan mevkinin tamamı, Sarılar mahallesinin bir bölümü etkilenecektir. Manavgat merkezi besleyen Manavgat-1 ve Manavgat-2 fiderlerinin girdiği Manavgat dm-1 içerisinde tadilat çalışması yapacak olan yüklenicinin çalışması için gerekli olan kesintidir. Manavgat merkezin tamamı etkilenecektir" denildi.

Isparta'nın Şarkikarağaç ilçesi'nde yapılacak tesis çalışması nedeniyle elektrik kesintisinin yaşanacağı belirtilen açıklama şöyle devam etti;

"11 Ekim Pazar günü 08.00 ile 19 saatleri arasında Yalvaç ilçe merkezi, Hüyüklü Kasabası ve tüm köyleri, Şarkikaraağaç ilçe merkezi, Çarıksaraylar ve Çiçekpınar kasabaları ve tüm köyleri ile Gelendost ilçe merkezi ve tüm köyleri, Yenişarbademli ilçe merkezi, Gölkonak köyü ve Konya Beyşehir ilçesine bağlı Kuruçova ve Gölyaka mahalleleri ile bu hattan enerji alan özel trafolu müşteriler etkilenecektir. Yatırım çalışmaları nedeniyle Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) tarafından enerji kesintisi talep edilmektedir." - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Antalya ve Isparta'da Elektrik Kesintileri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement