Antalya Tramvayda Canlı Müzik - Son Dakika
Güncel

Antalya Tramvayda Canlı Müzik

Antalya Tramvayda Canlı Müzik

Antalya'da dün gece son seferini yapan tramvaya binen sokak sanatçıları, enstrümanları eşliğinde seslendirdikleri Karadeniz şarkılarıyla yolculara keyifli dakikalar yaşattı.

28.07.2015 12:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da dün gece son seferini yapan tramvaya binen sokak sanatçıları, enstrümanları eşliğinde seslendirdikleri Karadeniz şarkılarıyla yolculara keyifli dakikalar yaşattı. Tramvaydaki canlı performans, güvenlik görevlisinin işaretiyle sona erdi.

Kalekapısı Meydanı'nda akşamları müzik yapan, yerli halk kadar turistlerin de ilgi odağı olan sokak sanatçıları, dün saat 23.30'da bindikleri tramvaydaki yolcular için canlı performans sergiledi. Kent merkezindeki İsmetpaşa istasyonundan tramvaya binen 4 sokak sanatçısı, oturdukları yerden keman, gitar ve tarbukalarıyla Karadeniz ezgileri çalmaya başladı. Daha sonra şarkılarını seslendiren 4 gence yolcular da ilgi gösterdi. Bazı yolcular mini konseri cep telefonu kamerasıyla kaydederken bazıları da oturdukları yerden ritim tuttu. Canlı müzik eşliğinde yolculuk yapan Antalyalılar, bu dakikaların keyfini çıkardı.

ramvaydaki konser, güvenlik görevlisine telsizden yapılan, 'yolcular rahatsız olabilir, konseri bitirin' anonsuyla sona erdi. Gençler mini konseri yarıda keserken, tramvaydaki güvenlik görevlisi de grup üyelerinin elini sıkarak teşekkür etti. Alkışlarla teşekkür eden yolcular ise güvenlik görevlisine, "Genç müzisyenler, Karadeniz müziğiyle yolculuğu keyifli hale getirdi, bizi neşelendirdi, izin verilseydi daha iyi olurdu" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Tramvayda Canlı Müzik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement