Antalya Sıcak Hava Bunalttı, Turistler Şemsiye Açtı - Son Dakika
Güncel

Antalya Sıcak Hava Bunalttı, Turistler Şemsiye Açtı

Antalya Sıcak Hava Bunalttı, Turistler Şemsiye Açtı

Antalya'da nemin etkisiyle hissedilen sıcaklık 40 dereceyi aştı.

29.07.2015 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da nemin etkisiyle hissedilen sıcaklık 40 dereceyi aştı. Vatandaşlar öğle saatlerinde güneşten kaçarken, tatile gelen turistler ise şemsiye ve şapkalarını yanlarından ayırmadı.

Tüm ülkeyi saran sıcak hava sahil kenti Antalya'da etkisini iyice artırdı. Kent merkezinde nem oranının yüzde 80'lere ulaşmasıyla hissedilen sıcaklık 40 dereceyi aşarken, deniz suyu sıcaklığı 29 derece ölçüldü. Dışarı çıkanlar ağaç gölgelerinde ya da şemsiyelerin altında serinlemeye çalıştı. Tatile gelen turistler ise rehberleri tarafından güneşe nedeniyle sık sık uyarıldı. Cumhuriyet Meydanı'na hazırlıklı gelen Japon kafilesi ise şemsiye ve şapkalarını yanlarından ayırmadı. Dışarı çıkmak zorunda kalanlar ise biran önce eve ya da işyerine ulaşmak için çabaladı.

NEMDEN TUVALLER ISLANDI, RESSAMLAR ZOR ANLAR YAŞADI

Cumhuriyet Caddesi'nde karakalem resim çalışmaları yapan sokak sanatçıları da sıcak hava ve özellikle nem nedeniyle zorluk yaşadı. Tuvallerin ıslandığını belirten ressam Mesut Canveren, 'Açık havada resim yapmanın en zor yanı da bu. Bir resmi birkaç kez baştan yapmak zorunda kalıyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Sıcak Hava Bunalttı, Turistler Şemsiye Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement