Antalya-Isparta Karayolundaki Kaza - Son Dakika
Yerel

Antalya-Isparta Karayolundaki Kaza

Antalya-Isparta Karayolundaki Kaza

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Antalya Isparta karayolundaki kazada yaralanan ve tedavileri Isparta'daki hastanelerde süren yaralıları ziyaret etti Eroğlu: "Trafikte sıkı bir denetim gerekiyor.

14.09.2014 21:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Antalya- Isparta karayolunda meydana gelen kazada yaralanan ve tedavileri Isparta'daki hastanelerde süren yaralıları ziyaret etti.

Eroğlu, ilk olarak Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine gelerek, burada tedavi gören yaralıyı ziyaret etti. Yaralının sağlık durumu hakkında bilgi alan Eroğlu, daha sonra Isparta Devlet Hastanesine geçti.

Burada tedavi gören 4 yaralıyı da ziyaret eden Eroğlu, yaralılardan kazanın oluş şekli hakkında bilgi aldı. Eroğlu, yaralılara, istemeleri halinde Afyonkarahisar'daki hastanelere sevk edilebileceklerini söyledi.

Ziyaretlerinin ardından gazetecilere açıklama yapan Bakan Eroğlu, kazada 13 kişinin öldüğünü, çok sayıda kişinin yaralandığını anımsattı.

Yaralıların hepsini ziyaret ettiklerini belirten Eroğlu, yaralılardan hiçbirinin hayati tehlikesinin bulunmadığını kaydetti.

İsteyen yaralıların bir kısmının Afyonkarahisar'daki hastanelere nakledileceğini aktaran Eroğlu, bir hafta içinde yaralıların tamamının taburcu edilmesini beklediklerini söyledi.

Böyle kazaların bir daha yaşanmamasını dileyen Eroğlu, "Büyük bir acı yaşadık. Ölenlere Allah'tan rahmet, yakınlara başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağolsun" dedi.

Kazada yaşamını yitiren otobüs şoförünün şeker hastası olduğunun tahmin edildiğini ancak uyuyup uyamadığı konusunda herhangi bir delilin bulunmadığını ifade eden Eroğlu, "Trafikte sıkı bir denetim gerekiyor. Belki şoförlerin de bilhassa otobüs şoförlerinin zaman zaman sağlıkların kontrol edilmesi gerekiyor" diye konuştu.

Kazada yaralananlara müdahale eden sağlık çalışanlarına teşekkür eden Bakan Eroğlu, ziyaretin ardından Afyonkarahisar'a geçti. - Isparta

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalya-Isparta Karayolundaki Kaza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement