Antalya'daki Terör Örgütü Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Antalya'daki Terör Örgütü Operasyonu

Antalya'da PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'ye yönelik operasyonda 19 kişinin gözaltına alınmasına, HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Saruhan Oluç ile bir grup partili tepki gösterdi.

08.10.2015 18:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H'ye yönelik operasyonda 19 kişinin gözaltına alınmasına, HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Saruhan Oluç ile bir grup partili tepki gösterdi.

Oluç, HDP İl Başkanı Zarife Atik ve bazı parti üyeleri, söz konusu operasyon kapsamında gözaltına alınan 19 zanlının sevk edildiği adliye binası önünde pankart açarak, protesto gösterisinde bulundu. Grup adına açıklama yapan Oluç, Antalya'da gerçekleştirilen gözaltıların doğru olmadığını ve parti için çalışan gençlerin yıldırma amaçlı gözaltına alındığını savundu.

Alanya, Manavgat, Side ve Türkiye'nin bir çok yerinde onlarca esnafın yerinin yakıldığını, yıkıldığını ve parti binalarının da tahrip edildiğini belirten Oluç, bunun için hiçbir tutuklamanın yapılmadığını ileri sürdü.

Antalya'daki savcılara seslendiğini söyleyen Oluç, "Onlarca esnafı yakıp yıkanları, elinizde görüntüleri, fotoğrafları olmasına rağmen serbest bıraktınız. Bu, insanlara büyük zarar verdi, provokasyon yapıldı ve insanlar birbirlerine düşürülmeye çalışıldı. Onlar tutuklanmayıp serbest bırakıldı" dedi.

Basın açıklamasının ardından dağılan grup üyelerinin adliye önündeki bekleyişi sürüyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Antalya'daki Terör Örgütü Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement