Antalya'daki Otobüs Kazasında Hayatını Kaybedenlerden 4'ü Afyonkarahisar'da Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Antalya'daki Otobüs Kazasında Hayatını Kaybedenlerden 4'ü Afyonkarahisar'da Toprağa Verildi

Antalya\'daki Otobüs Kazasında Hayatını Kaybedenlerden 4\'ü Afyonkarahisar\'da Toprağa Verildi

Isparta-Antalya karayolunda dün meydana gelen ve 13 kişinin öldüğü, 33 kişinin yaralandığı trafik kazasının ardından, kazada hayatını kaybedenlerden 4’ü memleketleri Afyonkarahisar’da toprağa verildi.

15.09.2014 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta- Antalya karayolunda dün meydana gelen ve 13 kişinin öldüğü, 33 kişinin yaralandığı trafik kazasının ardından, kazada hayatını kaybedenlerden 4'ü memleketleri Afyonkarahisar'da toprağa verildi.

Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Odası üyelerini Antalya, Side'ye götüren tur otobüsü dün sabah karşı yoldan çıkmış ve devrilen otobüste bulunan yolculardan 13'ü hayatını kaybetmiş, 33'üde yaralanmıştı. Bugün ise Afyonkarahisar'da kazada hayatını kaybeden otobüs şoförü Sinan Doğraylı için Mısrı Camiinde, dernek üyeleri İbrahim Çankır, Fehmi Şentürk için Gedik Ahmet Paşa Camiinde ve Mehmet Şatır için ise Ertuğrul Gazi Camiinde öğlen namazını müteakip cenaze namazları kılındı. İmaret Camiinde hayatını kaybeden Çankır ve Şentürk için gerçekleştirilen cenaze törenine Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel ve yaklaşık bin kişi katıldı. İl Müftü Yardımcısı Galip Kalyoncunun kıldırdığı cenaze namazı sonrası Çankır'ın cenazesi Afyonkarahisar Belediyesi Kocatepe Asri Mezarlığında toprağa verilirken, Şentürk ise memleketi olan Şuhut İlçesinin Atlıhisar Beldesinden toprağa verildi.

Öte yandan, kazada hayatını kaybeden otobüs şoförü Sinan Doğraylı ve Mehmet Şatır da ailesi ve sevenlerinin gözyaşları arasından son yolculuklarına uğurlandı. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalya'daki Otobüs Kazasında Hayatını Kaybedenlerden 4'ü Afyonkarahisar'da Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement