Antalya'daki Kuyumcu Soygunu - Son Dakika
Güncel

Antalya'daki Kuyumcu Soygunu

Antalya\'daki Kuyumcu Soygunu

Bir kuyumcuya duvarı delerek giren zanlılar, polisin kentteki 15 güvenlik kamerasını incelemesinin ardından tespit edildi Soygunu gerçekleştirdiği iddia edilen yabancı uyruklu 4 kişiden 2'si gözaltına alındı, 2 kişinin de ülkelerine kaçtıkları belirlendi.

24.04.2014 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da bir kuyumcuya duvarı delerek girdiği iddia edilen zanlılar yakalandı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Muratpaşa ilçesi Şirinyalı Mahallesi İsmet Gökşan Caddesi'ndeki kuyumcudan 20 Nisan'da yaklaşık 2 kilogram ziynet eşyasının çalınmasıyla ilgili çalışma başlattı.

Çevredeki iş yerlerine ait 15  güvenlik kamera kaydını inceleyen ekipler, kuyumcu dükkanını önüne sabah saatlerinde Gürcistan plakalı lüks bir aracın geldiğini belirledi. Polis, bu araçtan inen yabancı uyruklu 4 kişinin soygunu gerçekleştirdiğini tespit etti.

Zanlıların yerini belirleyen polisin düzenlediği operasyonla Bulgaristan uyruklu M.A.V. ile Rus uyruklu Y.V. gözaltına alındı. Diğer şüpheliler Bulgaristan uyruklu R.Y.K. ile Makedonya uyruklu D.K'nın ise ülkelerine kaçtığı anlaşıldı.

Zanlılar, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan zanlıların evlerinde yapılan aramada, özel duvar kırma makinesi, oksijen tüpü ve jamer cihazı bulundu. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya'daki Kuyumcu Soygunu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement