Antalya'da 5,2 İle Sallandı, Halk Sokağa Döküldü - Son Dakika
Güncel

Antalya'da 5,2 İle Sallandı, Halk Sokağa Döküldü

Antalya'nın Demre ilçesinde 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Büyük paniğe neden olan depremde vatandaşlar sokağa döküldü.

07.10.2015 03:08  Güncelleme: 07:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Kalaüçağız İlçesi'nde geceyarısı deprem oldu. AFAD depremin büyüklüğünü 5,2 olarak açıklarken Kandilli Rasathanesi ise depremin büyüklüğünün 5,5 olduğunu duyurdu. Büyük paniğe neden olan depremde vatandaşlar sokağa döküldü.

CAN VE MAL KAYBI YOK

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı'nın verilerine göre, saat 00.27'de Demre ilçesinde 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 34.92 kilometre derinliğinde meydana gelen depremde, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybının olmadığı bildirildi.

HALK SOKAĞA DÖKÜLDÜ

Merkez üssü Demre ilçesine bağlı Üçağız Mahallesi olan depremde vatandaşlar panik içerisinde sokağa döküldü. Geç saatlere kadar evlerine çıkmayan vatandaşları emniyet ekipleri sakinleştirdi. Evlerinin anahtarını almadan çıkan bazı vatandaşlar dışarıda mahsur kalırken, itfaiye ekipleri vatandaşlara evlerine tekrar girebilmeleri için yardımcı oldu.

"3 SANİYE DAHA DEVAM ETSE BİNALAR YIKILIRDI"

Oldukça tedirgin olduğu gözlenen vatandaşların uzaktaki aileleri ile telefon iletişiminde olduğu gözlendi. Depremin şiddetiyle çok korktuklarını belirten Kemal Yıldırım, "Bir metre sağa sola gidip geldi binalar. 3 saniye daha sürse binalar yıkılırdı" dedi. Bayram Atalay isimli vatandaş ise, "Çok şiddetli bir deprem oldu. Gece yarısı olduğu için tüm Demre halkı panik yaşadı. Bizler çocuklarımızı aldık panik ve korku içerisinde. Uyuyan komşularımız da vardı onları uyandırdık" diye konuştu.

Antalya\'da 5,2 İle Sallandı, Halk Sokağa Döküldü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalya'da 5,2 İle Sallandı, Halk Sokağa Döküldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • bi kürt olarak : gecmis osun 4 8 Yanıtla
  • serkan malmisin sen: doguda toma suyla yangin sondurdu.arkasindan tomayi tasladiniz.irkci kim 6 5 Yanıtla
  • Hatice: Ahlaksızlığın sonu 1 9 Yanıtla TÜRK: Mental reterdasyonun etkisinde kalmış,antisosyal -uyumsuzun tekisin.. 2 0 jale: İşte biz hatice gibiler yüzünden çekiyoruz. Koskoca osmanlı neden battı bu hatice gibiler yüzünden, 300 senede yavaş yavaş battı niyemi oturdukları yerden cahilce konuştuylar icraat yok. Sen deprem hattı olmayan yere sağlam bina yap gerisini Allaha bırak. aşağıda sana kapak çok hatice. 1 0
  • antalyalı: serkan malmısın sen 1 1 Yanıtla
  • Adam: 5,2 şiddetinde binalar 1 metre gidip gelmez yalana bak 1 0 Yanıtla
  • Mavi: Halam olseydi cok sevinirdim seytan balik esire gitti deprem antalyaya gitti hortum deprem pisss musubet ugursuz onun enerjisi hep . 1 0 Yanıtla
  • Hec: Kalaüçagiz nerde :-D bilen varsa beri gelsin. 0 0 Yanıtla
  • murti: Kavga etmenin sırası mıdır. ?birlik beraberlik zamanı.elele verelim bu ülke hepimizin 0 0 Yanıtla

Advertisement