Antalya'da Zincirleme Trafik Kazası - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Zincirleme Trafik Kazası

Antalya\'da Zincirleme Trafik Kazası

Antalya'da meydana gelen zincirleme trafik kazasının ardından alev alan otomobilde çıkan yangını, itfaiye ekipleri söndürdü.

30.11.2016 02:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da meydana gelen zincirleme trafik kazasının ardından alev alan otomobilde çıkan yangını, itfaiye ekipleri söndürdü.

Alınan bilgiye göre, Recep Dibekçi yönetimindeki 07 TA 065 kamyonet, Muratpaşa ilçesi Dumlupınar Bulvarı'nda, aşırı yağış nedeniyle kayganlaşan yolda durmakta zorlanınca önündeki Ali Çolak'ın kullandığı 07 DHD 41 plakalı otomobile, bu araç da Zeynep Ak idaresindeki 07 CCC 82 plakalı otomobile çarptı.

Daha sonra 4 aracın daha karıştığı kazanın ardından 07 CCC 82 plakalı otomobil alev aldı.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürdü.

Ölen ya da yaralanın olmadığı kaza nedeniyle trafik bir süre aksadı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya'da Zincirleme Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Uludere Katliamı'nda paylaşım yapan okul müdürlerine disiplin cezası istendi
    17:41 Uludere Katliamı'nda paylaşım yapan okul müdürlerine disiplin cezası istendi

    Uludere Katliamı'nı anmak için sosyal medya paylaşımları yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan ve başka bir yere sürülen 3 okul müdürüyle ilgili soru önergesini cevaplayan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okul müdürleri için disiplin cezaları istendiğini bildirdi.

  • Meral Akşener, öğretmen atamaları konusunda açıklama yaptı
    17:41 Meral Akşener, öğretmen atamaları konusunda açıklama yaptı

    İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim çalışmaları kapsamında Çankırı'da yaptığı konuşmada, 2023 seçimlerine kadar 100 bin öğretmen ataması yapılması gerektiğini belirtti. Akşener, atama yapılmaması durumunda öğretmenlerin oylarına talip olduğunu söyledi ve emeklilerin durumuna benzer şekilde bu hakkı söke söke alacağını vurguladı. Ayrıca mülakat sisteminin kaldırılması gerektiğini de dile getirdi.

  • TFF Tahkim Kurulu, Hakemlerin İtirazlarını Reddetti
    17:38 TFF Tahkim Kurulu, Hakemlerin İtirazlarını Reddetti

    Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, hakemler Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa'nın klasman terfi listesine yapmış oldukları itirazların reddedildiğini açıkladı. Ayrıca, Hakem Sinan Bilen'in itirazı kısmen kabul edildi. Galatasaray'ın ve Başkanı Dursun Aydın Özbek'in PFDK'nın kararına itirazı reddedildi. Beşiktaş'ın AFDK'nın kararına itirazı da reddedildi.

  • Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Havran ilçesinde ziyaretlerde bulundu
    17:38 Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Havran ilçesinde ziyaretlerde bulundu

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Havran ilçesinde Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, AK Parti İlçe Başkanı Sercan Şık ve MHP İlçe Başkanı Saadettin Kul ile nakliyeciler kooperatifini ve esnaf halini ziyaret etti. Yılmaz, Havran için ne gerekiyorsa yapacaklarını söylerken, Emin Ersoy da ilçe esnafına kolaylık diledi.

  • Seferihisar'da Kocaçay Sürdürülebilir Kentsel Tasarım Alanı Projesi Tamamlanmak Üzere
    17:38 Seferihisar'da Kocaçay Sürdürülebilir Kentsel Tasarım Alanı Projesi Tamamlanmak Üzere

    Seferihisar'da İzmirlilerin yeşille buluşup dinlenebileceği, temiz havada yürüyüş ve spor yapabileceği Kocaçay Sürdürülebilir Kentsel Tasarım Alanı çalışmalarında yüzde 50 seviyesine gelindi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, projenin tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, Seferihisar'ın değerine değer katacak bir çalışma olduğunu söyledi.

  • Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat Projelerini Anlattı
    17:38 Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat Projelerini Anlattı

    Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, 5 yıl boyunca sosyal ve kültürel anlamda hayata geçirdiği projeleri anlattı. İkinci kez seçilmesi durumunda Dikilitaş'ta Spor ve Yaşam Kompleksi'ni hayata geçireceğini söyledi.

  • CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka: 'Korku dağları sarmış'
    17:38 CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka: 'Korku dağları sarmış'

    CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka, Çorum'da yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ankara ve İstanbul'a sahip çıkma çağrısına karşılık 'korku dağları sarmış' dedi. Nazlıaka, CHP'li belediyelerin sosyal projeleri ve hesap verebilirlik anlayışını vurgulayarak, Cumhurbaşkanı'nın hemşericilikle tabloyu değiştiremeyeceğini belirtti. İstanbul seçimleri için ise '17 bakan da gelse halkın iktidarını değiştiremez' dedi.

  • Kuşadası Belediye Başkanı Semt Pazarlarını Yeniden Kazandıracak
    17:38 Kuşadası Belediye Başkanı Semt Pazarlarını Yeniden Kazandıracak

    Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, yeni döneminde kapalı pazar yerini kapatarak semt pazarlarını yeniden kente kazandıracağını açıkladı. Mevcut kapalı pazar yeri ise sivil toplum yerleşkesi olarak düzenlenecek.

  • Tamer Karadağlı: Haşim İşcan Kültür Merkezi'nin dış bakımı belediyeye ait
    17:37 Tamer Karadağlı: Haşim İşcan Kültür Merkezi'nin dış bakımı belediyeye ait

    Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi'ndeki bakımsızlıktan şikayet ederek, binanın dış bakım ve onarımının belediyeye ait olduğunu belirtti.


Advertisement