Anneler Baştacımızdır - Son Dakika
Yerel

Anneler Baştacımızdır

Anneler Baştacımızdır

Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal, annelerimizin bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini belirterek, “Yeryüzünde şüphesiz en karşılıksız sevgi anne sevgisidir.

10.05.2015 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal, annelerimizin bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini belirterek, "Yeryüzünde şüphesiz en karşılıksız sevgi anne sevgisidir. Anneler baştacımızdır. Onları her gün hatırlamayız" dedi.

Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal, 10 Mayıs Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında en karşılıksız sevginin anne sevgisi olduğunu ifade eden Aksakal; "Gözlerimizi dünyaya açtığımız andan itibaren bizlere doğruluk, iyilik ve güzelliklerden yana yol gösteren annelerimizi sadece bu özel günde değil, hayatımızın her anında hatırlamalıyız. O şefkat kahramanlarına ilgimizi eksik etmeden, hak ettikleri sevgi ve saygıyı her zaman göstererek, mutlu ve huzurlu yaşamalarını sağlamak her evladın görevidir. Bizlere sundukları karşılıksız sevgi ve şefkat, bizleri topluma faydalı bireyler olarak yetiştirmek için sarf ettikleri çaba, dünyada yeri doldurulmayacak en önemli fedakarlık örneğidir. Yeryüzünde şüphesiz en karşılıksız sevgi anne sevgisidir" şeklinde konuştu.

Peygamber Efendimizin 'Cennet anaların ayaklarının altındadır' hadisini hatırlatan Aksakal "Anneler o kadar değerlidir ki, Peygamberimiz 'Cennet anaların ayağının altındadır' buyurmuştur. Onlar ailenin temel direği ve toplumun da geleceğidir. Sağlam bir toplum ancak temelleri sağlam atılmış aileyle mümkündür. Bize ana dilimizi öğreten, hayatı tanıtan hep onlardır. Toplumsal dayanışmanın temelini aile, bir ailenin temelini de mutluluk, huzur, saygı ve sevgi ortamının oluşmasında fedakarlık gösteren anneler oluşturur. Hoşgörü, sevgi ve şefkatin tükenmez kaynağı annelerimizin 'Anneler Günü'nü bu güzel duygu ve düşüncelerle kutluyor, bütün annelere en derin saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anneler Baştacımızdır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement