Ankaralı Namık, 7. Kattan Atlayıp İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Ankaralı Namık, 7. Kattan Atlayıp İntihar Etti

Yakınlarıyla yürüyüş yaptıktan sonra eve gelen Ankaralı Namık, eşine "İyi değilim" dedikten sonra oturduğu binanın 7. katından atlayarak intihar etmiş.

19.10.2015 03:14  Güncelleme: 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankaralı Namık ismiyle bilinen sanatçı Namık Uğurlu, Namık Uğurlu, Keçiören ilçesi Şenyuva Mahallesi Seyhan Caddesi 15/C bloğun 7. katından düşerek hayatını kaybetti.

Namık Uğurlu'nun ölüm sebebei eşinin ifadesinden ortaya çıktı. Uğurlui yakınlarıyla bir süre yürüyüş yaptıktan sonra eve gelmiş ve eşine "Ben iyi değilim" dedikten sonra oturduğu balkondan aşağı atlamış.

YÜRÜYÜŞ YAPMIŞ

İddiaya göre, Uğurlu, olaydan 20 dakika önce evinin yakınlarında ailesiyle yürüyüş yaptıktan sonra eve geldi. Balkona çıkan Uğurlu, eşine kendisini iyi hissetmediğini söyledi. Bu sırada eşi çocukları uyutmak için odaya geçti.

BİNA SAKİNLERİ SESLER DUYDU

Balkonda yalnız kalan Uğurlu, henüz bilinmeyen bir nedenle binanın 7. katından aşağıya düştü. Düşme sırasında çıkan sesleri duyan bina sakinleri Uğurlu'nun bahçe zemininde hareketsiz bedenini gördü.


HAYATA VEDA ETTİ

Durumu sağlık ve polis ekiplerine bildiren vatandaşlar, sağlık ekipleri gelene kadar Uğurlu'ya ilk müdahaleyi yaptı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından şarkıcı Uğurlu'yu ambulansla Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Uğurlu, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


Nebahat Uğurlu ile evli olan Nanık Uğurlu'nun 7 yaşında bir kızı ve 13 yaşında bir oğlu var.

İNTİHAR EŞİNİN İFADESİNDE ORTAYA ÇIKTI

Bina görevlisi Ramazan Kılınç, olayla ilgili şarkıcının Uğurlu'nun eşinin polislere verdiği ifadeyi şöyle anlattı:

"15-20 dakika önce dışarıdan gezmiş. İçeri girdikten sonra eşi balkona oturtturmuş ve ben çocukları uyutayım demiş. O da 'ben kötüyüm kendimi iyi hissetmiyorum' demiş. Sonra da intihar etmiş."

Olay yeri inceleme ekipleri, Uğurlu'nun düştüğü yerde incelemelerde bulunurken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

ONU BU ŞARKILARLA TANIDIK

Arabada 5, evde 15, hoşuma da giderse, bedave!
Arabada 5, evde 15, hoşuma da giderse, bendensin!
Arabada 5, evde 15, hoşuma da giderse ağaya beleş!

Bu şarkı Ankaralı Namık'ın yüzlerde şarkısından sadece birisi. Her ölüm beklenmedik ölümdür, ama daha 39 yaşında birinin özellikle de birbirinden neşeli şarkılara imza atan bir sanatçının böyle trajik bir şekilde yaşamını yitirmesi hayranı olsun olmasın herkesi şaşırttı ve derinden üzdü.

* Makine mühendisliğinden mezun olmasına rağmen küçük yaşlarında eline aldığı sazını ikinci plana atamadı. "Arabada 5 Evde 15", "İstanbul Hovardası", "Dar Geldi Sana Ankara" gibi eğlenceli sözlere sahip şarkılarıyla insanları gülümsetmeyi seçti.

* 2004-2007 yılları arasında yıldızı parlayan Namık Uğurlu, düğünlerin vazgeçilmezi 'Ankaralı' furyasının öncülerindendi. Gizli gizli kanımıza giren bir halk oyunu bu Ankara havası.. Ankaralı Namık, Ankaralı Turgut ve Ankaralı Yasemin şarkılarıyla büyüdü bir nesil.

* "Adını hiç duymadım" diyen birisi bile düğünlerde en az bir şarkısıyla Ankara havası oynamıştır. En cool düğünlerin bile kopma noktasında Ankaralı Namık parçaları çalardı. Anonim bir türkü olan Ankara'nın Bağları popüler olmadan önce İstanbul Hovardası vardı.

* Sadece neşeli şarkı sözleri değil, klipleriyle de gülümsetti Türkiye'yi..


ANKARALI NAMIK KİMDİR?

Gerçek ismi Namık Uğurlu olan sanatçı Ankaralı Namık, ilk dönemlerde ise Sazcı Namık, Ayarcı Namık lakapları ile anıldı. Ankaralı Namık aslen Çankırı Kurşunlu İlçesi Yeşilöz Köyü nüfusuna kayıtlıydı. 6 yaşına kadar Altındağ'da büyüdü ve o yaşlarda saz çalmaya başladı. Daha sonraki dönemlerde düğün ve gazinolarda sahne almaya başladı.

Ankaralı Namık özellikle Arabada 5 evde 15, şişeler, İstanbul Hovardası, Çiçeğim, Gelin mi Oldun, Gözlerin Aklımda Kaldı, Hadi Çıkta Gel, Kafam Bozuk, Layık Değilim, Yozgatlım, Yürü Yürü, oğlumun tabancası ve Ankaranın Bağları parçaları ile müzik severlerin büyük beğenisini kazanmayı başardı.

Ankara'dan bağımsız milletvekili adayı olarak siyasete de atılmayı deneyen Ankaralı Namık, Ankara Eczacıspor Kulübü Başkan Yardımcılığı'nı ve Tüm Türkiye Çalışan ve Emekliler Birliği Genel Başkan vekililiğini yürütüyordu.



Ankaralı Namık, 7. Kattan Atlayıp İntihar Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ankaralı Namık, 7. Kattan Atlayıp İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (37)

  • semerci: oylar akp ins akp sizi yonetecek fazla konusmayin cocuklar 26 84 Yanıtla
  • oylar AKpartiye: Turkum vatanimi seviom dinimi seviom diyosan sende Akpartiye ver oyunu 26 61 Yanıtla AKP aldatma ve kand: Ülkeyi sizin gibi alçaklara bölgürtmryeceğiz. Inadına barış inadına kardeşlik inadına demokrasi için oylar HDP ye 5 6 EJDER: Yaw adam olmuş diye haberde okuyamiyoruz her seçim öncesi aynı terane senin bursa oyunu ver dediğin partiye verecem sanıyorsun onu seviyorsan bunu seviyorsan ver bilmem ne Yap paralı askerler misiniz siz işi gücü bırakıp burda hiç usenmeden bütün haberlerin altına yazıyorsunuz bu ne rezilliktir cenaze haberinde bile parti propagandası yapıyorsunuz vermiyorum abi akp ye oy vermiyorum sevmiyorum da oldumu oyumu Hdp ye verecem bunumu duymak istiyosun HDP ye verecem rahatladınmi 4 0
  • oyunu ak partiye verenin ..... :D: oyunu ak partiye verenin ..... :D 11 61 Yanıtla
  • hasan kellepaca: oylarını ak parti dışında bir partiye veren bayrağını sevmiyor demektir 16 32 Yanıtla
  • Hur irade: Akp akp akpppppp. Receeeeeep tayyipppp erdogaaaaaannnnn 16 29 Yanıtla
  • ismail: akp gibi başınıza taş düşsün.yeter artık.herşeyde akp düşmanlığı.başınız ağrısa akp den bileceksiniz. 22 17 Yanıtla
  • ben: Su testisi su yolunda kirilir 3 33 Yanıtla Allah bildiği gibi yapsın sizi: niye napmışki hırsızlıkmı yapmış askermi şehit etmiş yoksa millete molotofmu atmış yada Allah allah deyip milletin hakkınımı gasp etmiş 9 6
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement