Ankara Üniversitesi'nde Eğitime 1 Gün Ara Verildi - Son Dakika
Güncel

Ankara Üniversitesi'nde Eğitime 1 Gün Ara Verildi

Ankara Üniversitesi\'nde Eğitime 1 Gün Ara Verildi

Ankara Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada 4 kişinin yaralanmasının ardından, okul 1 gün tatil edildi.

21.10.2014 13:03  Güncelleme: 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesinde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada 4 kişi yaralandı. Çıkan olaylar nedeniyle üniversitede eğitime bir gün ara verildi.

TAŞLI, SOPALI VE BIÇAKLI KAVGA

Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi'nde birkaç gündür karşıt öğrenciler arasında süren gerilim yerini kavgaya bıraktı. Türkiye Gençlik Birliği ile karşıt görüşlü olan öğrenciler arasında yerleşkenin orta bahçesinde taşlı, sopalı, bıçaklı kavga çıktı. İhbar üzerine üniversite yerleşkesine çok sayıda çevik kuvvet ekibi ve ambulans sevk edildi.

##6610493-##

OKUL TATİL EDİLDİ

Okul dışarısına çıkan TGB üyeleri bir süre slogan attı. Okul dışarısında slogan atan TGB'liler çevik kuvvet ekipleri tarafından uzaklaştırıldı. Çıkan olaylar nedeniyle okul tatil edilerek, yerleşke boşaltıldı. Yaralanan öğrenciler ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara Üniversitesi'nde Eğitime 1 Gün Ara Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • CEVHER: YİYİN BİRBİRİNİZİ. OKUMAYA MI GİDİYOSUNUZ DÖVÜŞE Mİ? TÜRKİYE YE SALDIRDILAR KOŞUN SAVAŞA DESEN GİTMEZLER. YAZIK ANALARA BABALARA ÇOCUĞU OKUYOR SANIYOR. YAZIK VALLAHİ 7 1 Yanıtla
  • cin alii: Karşıt görüşlünün açılımı yokmuymuş.... 5 1 Yanıtla
  • emir buğrahan uğur: AYIP YAHU. EDEP DİYORUM SAYIN HABER SİTESİ EDİTÖRÜ. KARŞIT GÖRÜŞ DİYORSUN AMA KİMLER OLDUĞUNUN ÇÖZÜM SÜRECİ DİYE VERMİYORSUN, YALAN YAZIYORSUNUZ SONRA DA TGB ADINI VERİYORSUNUZ. O ZAMAN BEN SİZE SÖYLİYEYİM KARŞIT GRUP DEDİĞİNİZ GRUP PKK YI AÇIKÇA SAVUNAN PKK NIN SİVİL İNSANLARI. ATATÜRKE, TÜRKLÜĞE DAYANAMIYORLAR. O YÜZDEN SALDIRIYORLAR. KARŞIT GRUP DEDİĞİNİZ PKK LILARDIR. BU KADAR DA KORUMAYIN ONLARI. ÇÖZÜM SÜRECİ FALAN DA KALMADI ARTIK. 3 2 Yanıtla
  • hackman: ulan tayyip ve akpkk ülkeyi parsel parsel sattınız. güzelim ülkeyi ne hale getirdiniz Allah belenızı versin sizin. Allah versin diyorum yoksa biz vermek zorunda kalacağız. 2 2 Yanıtla
  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement