Ankara Dekoratif El Sanatları Kursu ile Terapi - Son Dakika
Güncel

Ankara Dekoratif El Sanatları Kursu ile Terapi

Ankara Dekoratif El Sanatları Kursu ile Terapi

Dekoratif el sanatları kursu ile terapi Müfit ONBAŞI/ÇUBUK(Ankara), (DHA)- ANKARA'nın Çubuk ilçesinde, Çubuk Aile Yaşam Merkezi ve İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü (HEM) işbirliğinde merkezde dekoratif el sanatları kursu veriliyor.

06.07.2015 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dekoratif el sanatları kursu ile terapi

Müfit ONBAŞI/ÇUBUK(Ankara), (DHA)- ANKARA'nın Çubuk ilçesinde, Çubuk Aile Yaşam Merkezi ve İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü (HEM) işbirliğinde merkezde dekoratif el sanatları kursu veriliyor. Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları'nda (BELMEK) öğrencilikten usta öğretici olan Saliha Demir, dekoratif el sanatları kursu sayesinde bayan kursiyerlere ahşap ve boyama, seramik süsleme, mis sabun (butik), yağlı boya, 3 boyutlu resim kağıt rölyef, dekoratif ev aksesuarları yapmayı öğretiyor.

YORULURKEN DNLENMENİN TADINA VARIYORUM

BELMEK kursu sonuda elde ettiği mesleği sayesinde sayısız sertifikası bulunduğunu belirten Saliha Demir, "İşimi severem yapıp, öğrendiğim her şeyi kursiyerlerimizle paylaşıyorum. Onlar da güzel işler çıkarıyorlar. Başarının olması için çok çalışmak gerekiyor" diye konuştu. El sanatlarına olan ilgisini severek yaptığını belirten 47 yaşındaki Halide Uysal, "Fiziki yorgunluk biraz dinlenmekle geçer. Fakat ruhi yorgunlukta ilgi alanları devreye girer. Burada ben yorulurken dinlenmenin tadına varıyorum. Resme olan ilgim, diğer çalışmalara da yönlenmeme sebep oluyor. Neticesinde bir eser ortaya çıkarmanın mutluluğunu yaşıyorum. Merkez, benim için bir terapi merkezi. Öğrenmenin yaşının olmadığının en görünen örneklerinden olduğuna inanıyorum" diye konuştu.

Kursiyer Hülya Maden ise "Kursa katılarak kendime bir yenilik eklemek istedim. Burada kendimi rahat ve mutlu hissediyorum" dedi.

Kursların eğlenceli ve keyifli geçtiğini belirten kursiyer kadınlar, her yeni kursta yeni şeyler öğrendikleri için mutlu olduklarını ifade ettiler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara Dekoratif El Sanatları Kursu ile Terapi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement