Cenazede, Hükümet Aleyhinde Sloganlar Hemen Susturuldu - Son Dakika
Güncel

Cenazede, Hükümet Aleyhinde Sloganlar Hemen Susturuldu

Cenazede, Hükümet Aleyhinde Sloganlar Hemen Susturuldu

Başkent'teki terör saldırısında yaşamını yitiren Ramazan Çalışkan dün gece 23.30'da toprağa verildi. Çlaışkan'ın cenazesinde hükümet aleyhinde slogan atanlar susturuldu.

12.10.2015 09:03  Güncelleme: 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da cumartesi günü yapılması planlanan miting için toplanma noktası Ankara Garı Kavşağı'nda meydana gelen bombalı saldırıda yaşamını yitirenlerden 35 yaşındaki Ramazan Çalışkan'ın cenazesi Bursa'nın İnegöl ilçesi'nde dün gece kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

CENAZE NAMAZI 23.30'DA KILINDI

Ankara Garı'nda meydana gelen patlamada ölen 35 yaşındaki Ramazan Çalışkan'ın cenazesi ailesi tarafından yapılan teşhis sonrası Adli Tıp Kurumu Morgu'ndan alınarak Bursa'nın İnegöl ilçesi Huzur Mahallesi'ne getirildi. Çalışkan'ın oturduğu Huzur Mahallesi Merkez Camii'nde yapılan cenaze törenine çok sayıda kişi katıldı. Saat 23.30'da kılınan cenaze namazı ardından Ramazan Çalışkan aynı mahallede bulunan Merkez Mezarlığı'na defnedildi.

SLOGAN ATANLARI SUSTURDULAR

HDP Bursa Milletvekili Asiye Kolçak, CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, HDP Bursa il Başkanı Yüksel Akgün'ün katıldığı cenaze töreninde Ramazan Çalışkan'ın tabutu mezarlığa götürülürken hükümet aleyhine sloganlar atıldı. Ramazan Çalışkan'ın yakınları, "Bizi acımızla baş başa bırakın, cenazemizi gömdükten sonra istediğiniz kadar slogan atın ama şimdi slogan atılmasını istemiyoruz" dedi.

Cenazenin toprağa verilmesinin ardından cenazeye katılanlar sloganlar atarak dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cenazede, Hükümet Aleyhinde Sloganlar Hemen Susturuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • turan: işte bu durum bile bombanın pkk hdp tarafından konduğunun delilidir mesele buydu işte 63 22 Yanıtla
  • Genç Osman: 400 vermediniz bunlar oldu. Bu kez de vermeyin bak nasıl yapacaz hepinize.. 8 50 Yanıtla
  • Osman Gazi: IŞID, el nusra, el kaide, müslüman kardeşler ve Türkiye deki destekçileri osmanlıcılar hep aynı KATİLLERR... 24 11 Yanıtla
  • adam: 1 kasımdan sonra ya barış gelecek yada oluk oluk kan dökülecek. oyunuzu ak partiye verin ülkemiz güllük gülistanlık olsun. 11 11 Yanıtla
  • alpaslan: Milleti kışkırtmak ve kaos yaratmak için en uygun ortam acıların en üst düzeye geldigi andır bunu her zaman hdpkk kollamış ve fırsat olarak yapmıştır üzülerek gördügüm chp nin ayak uydurmasıdır..cenaze üstünden siyaset ne kadar dogrudur ? 7 5 Yanıtla
  • xxx: hdp chp bir iste 4 2 Yanıtla
  • mardinli: kardeşim bir insanın ölümü siyasetten üstün olmalıdır ölenler siyasete alet edilmemelidir 97 insan hayatını kaybetmiş bunların yaptığı işe hala yok bir kasımda hesap soracaz yok bakanlar istifa etsin ucuz ucuz siyasi konuşmalar 4 1 Yanıtla
  • Hüso: İNADINA ERDOĞAN ! İNADINA AK PARTİ ! 5 0 Yanıtla
  • Aklıselim: niye hükümet oraya selo başkan götürüp o kadar cana kıymadımı 4 0 Yanıtla
  • muallim: lan vallahi önceki seçimde hdpye vurduğum mühre acıyorum şimdi. Allah belanızı versin hdp pkk dhkpc mlkp... 3 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Erzincan Valiliği, ALES sınavı saatlerinde gürültü kirliliği yapmamaları konusunda uyarıda bulundu
    08:27 Erzincan Valiliği, ALES sınavı saatlerinde gürültü kirliliği yapmamaları konusunda uyarıda bulundu

    Erzincan Valiliği, bu hafta sonu yapılacak olan ALES sınavı saatlerinde vatandaşlardan gürültü kirliliği yapmamalarını istedi. Sınavın yapılacağı binaların yakınında klakson çalınmaması, sirenlerin çalışmaması ve her türlü gürültünün yapılmaması gerektiği belirtildi.

  • İstanbul, Marmara depremine hazırlanmaya başlasa 15-20 seneye hazır olur
    08:25 İstanbul, Marmara depremine hazırlanmaya başlasa 15-20 seneye hazır olur

    Bilim Akademisi üyesi, yer bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, erken uyarı sisteminin can kurtarıcı olmadığını, asıl önemli olanın İstanbul'un depreme hazırlanması olduğunu belirtti. Ayrıca, çalışmalara bugün başlanması halinde ortalama 15-20 yıl içerisinde İstanbul'un depreme hazır olabileceğini ifade etti.

  • İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti
    08:06 İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti

    İzmir'in Konak ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada tabancayla yaralanan 35 yaşındaki adam, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti. Kavganın ardından gözaltına alınan bir kişiyle diğer iki kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

  • Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi
    07:53 Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde bulunan Sebastapolis Antik Kenti, yaşanan depremlerde zarar görmedi. Antik kentin, Anadolu Ajansı tarafından dron ile yapılan görüntüleme sonucunda zarar görmediği belirlendi. Sebastapolis Antik Kenti, M.S 98-117 yıllarında Kapadokya eyaletine dahil edilmiş ve Karadeniz'in en büyük 5 şehrinden biri olarak biliniyor. Ancak zamanla önemini kaybeden ve unutulan antik kent, 1986 yılında başlayan kazı çalışmalarıyla gün yüzüne çıkarılmaya başlandı.


Advertisement