Ankara'da 2 Genç Kızın Kanlı Hesaplaşması - Son Dakika
Güncel

Ankara'da 2 Genç Kızın Kanlı Hesaplaşması

Ankara\'da 2 Genç Kızın Kanlı Hesaplaşması

Aynı erkeğe ilgi duydukları öğrenilen 16 yaşındaki Ş.P. ile Gülden Ç. arasındaki bıçaklı düello ölümle noktalandı.

31.08.2014 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aynı erkeğe ilgi duyan iki kişi, sokakta bıçaklı düelloya tutuştu. 16 yaşındaki Ş.P., sevgilisini elinden aldığını iddia ettiği Gülden Ç.’yi kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

Ankara emniyet birimlerinden edinilen bilgiye göre, Kazan ilçesinde, lise terk Ş.P. (16) ile 2 yıl önce eşinden ayrılarak ilçeye yerleşen Gülden Ç. (23), aynı erkeğe ilgi duymaya başladı. Ş.P., sevgilisini elinden aldığı gerekçesiyle Gülden Ç. ile telefonda tartıştı. İkili, Fevzi Çakmak Caddesi üzerindeki bir noktada buluşmak üzere randevulaştı.

BIÇAĞI ELİNDEN ALDI

Buluşmaya Gülden Ç. ile birlikte gelen kız kardeşi S.Ç. (14) de tartıştı ve kavga çıktı. Ş.P. ve Gülden Ç.’nin bıçakla olay yerine geldiği bildirildi. Gülden Ç., Ş.P.’yi bıçakla ayağından yaraladı. Ş.P. ise, Gülden Ç.’nin elinden bıçağı alarak kalbine sapladı. İkili, çevredekilerin ihbarı üzerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Gülden Ç., kaldırıldığı Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Ayakta tedavi gören ve gözaltına alınan Ş.P. tutuklandı.

"KENDİMİ KORUMAK İSTEDİM"

Ş.P.’nin ifadesinde, birkaç kez uyarmasına rağmen Gülden Ç.’nin sevgilisini taciz etmeye devam ettiğini ileri sürerek, "Konuşmak için buluştuk. Bizden uzak durmasını isteyecektim. Ancak bana saldırdılar. Bıçağı aldım, kendimi korumak istedim. Bıçak neresine geldi bilmiyorum" dediği öğrenildi.

"ARABAMIZA TAŞ ATMIŞTI"

Gülden Ç.’nin küçük kardeşi S.Ç.’nin, ifadesinde, "Ş.P., daha önce de bizi taciz ederek aracımıza taş atmıştı. O gün de kendisiyle konuşmak için buluştuk. Aramızda kavga çıktı. Önce bıçak bendeydi, ablam elimden aldı. Ş.P.’nin bıçağı ablamın elinden nasıl aldığını ve sapladığını anlayamadım" dediği bildirildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Ankara'da 2 Genç Kızın Kanlı Hesaplaşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • hülya: ne gerizekalı bi gençlik yetişio ya bonzai ya erkek kavgası ALLAH akıl versin 36 0 Yanıtla
  • GÜRKAN GÜR: ERKEKTE KEYFİNE BAKAR OHH NE ALA TAM REZİLLİK 31 1 Yanıtla
  • netcen: beyinsiz yaratıklar 25 1 Yanıtla
  • DEĞERMİ?: BİR ERKEK İÇİN DEĞERMİ?BİRİNİZ HAPİSE, BİRİNİZ MEZARA!ARTIK BU ERKEK YÜZÜNE BAKARMI? 21 1 Yanıtla
  • seher: Deyermi hic,ikinizide idare eden zibidiye keşke hesab sorsaydiniz. 15 5 Yanıtla
  • asd: biri 16 yaşında biri 23 nasıl oluyorda aynı erkeğe ilgi duyuyolar anlamıyorum. 16 yaşında çocuksun senin ne işin var erkeklerle bıçaklarla kavgalarla. keşke sende ölseydin 13 1 Yanıtla
  • cap: Gercekten kahkaha attim.. 9 3 Yanıtla
  • irfan: bi dakika benim bildiğim bir kızı iki erkek severdi ne erkekmiş arkadaş neyse yazık oldu biri mezaara biri hapise develet bunları idam etmeliki bakın böyle haberler duyulurmuydu a dlet olması içinde diğerinide ölmesi lazım bence çünkü bunda kasıtlı öldürme var. . ! 6 5 Yanıtla
  • ANIL ÇETİNER: en ıyı taraf erkegın tarafı bırı genc dıerı olgun ee kapıda acık muhtemelen erkek ıkısını bır ırade etmeye calışmıstır erkek mılletı bu acık kapı gormeye gorsun olan onlar ıcın bırbırne dusen saf kızlarına oldu 6 3 Yanıtla
  • saitacar: aile terbiyesi eğitimin önünde gittiği sürece bu gençler daha çok belalara girecektir. ülkede evvelden herkes zengin değildi ama bukadarda ahlaksız veşımarık değildi. herkes haddini bilirdi. bu ülkeyi 12 yıldır oy uğruna ahlaksızılaştıranlar inşallah birgün hesabınıda verecektir. 5 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Sığacık'ta Teos Marina'nın kapasitesinin artırılmasına protesto
    11:45 Sığacık'ta Teos Marina'nın kapasitesinin artırılmasına protesto

    Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin'in çağrısıyla Sığacık'ta bulunan Teos Marina'nın kapasitesinin artırılmasına karşı protesto düzenlendi. Yetişkin, marina yapımının başında verilen vaatlerin yerine getirilmediğini iddia etti.

  • Bahamalar bayraklı kruvaziyer Bodrum'a geldi
    11:43 Bahamalar bayraklı kruvaziyer Bodrum'a geldi

    Kuşadası Limanı'ndan gelen Bahamalar bayraklı 'Star Legend' isimli kruvaziyer, Muğla'nın Bodrum ilçesine ulaştı. Gemide bulunan 180 yolcu ve 199 personel, pasaport işlemlerinin ardından turistik ilçeyi gezdi. Turistler, Paşatarlası ve Kumbahçe sahilinde alışveriş yaparken bazıları da sahilde güneşlendi. Geminin akşam saatlerinde Rodos Limanı'na hareket edeceği belirtildi.

  • TCMB'nin Nisan Ayı Piyasa Katılımcıları Anketi Sonuçları Açıklandı
    11:43 TCMB'nin Nisan Ayı Piyasa Katılımcıları Anketi Sonuçları Açıklandı

    Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) nisan ayı piyasa katılımcıları anketi sonuçlarına göre, yıl sonu enflasyon beklentisi bir önceki anket döneminde yüzde 44,19 iken bu anket döneminde yüzde 44,16'ya, dolar/TL beklentisi ise 40,53'den 40,01 TL'ye geriledi. TCMB'nin politika faizine ilişkin cari ay ve 3 ay sonrası için beklenti yüzde 50 oldu.

  • Seferihisar'da Teos Marina'nın Kapasitesinin Artırılmasına Karşı Protesto
    11:43 Seferihisar'da Teos Marina'nın Kapasitesinin Artırılmasına Karşı Protesto

    Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin'in çağrısıyla Teos Marina'nın kapasitesinin artırılmasına karşı düzenlenen eylemde, vatandaşlar marinanın rant uğruna talan edilmesine izin vermeyeceklerini belirtti.

  • Kemer'de Sky To Sea Dağ Bisikleti Yarışı Hazırlıkları Tamamlandı
    11:42 Kemer'de Sky To Sea Dağ Bisikleti Yarışı Hazırlıkları Tamamlandı

    Kemer'de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı. Kemer Kaymakamlığı'nın destekleriyle Kemer Belediyesi ana sponsorluğunda 20-21 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek yarışlara Türkiye, Rusya, Norveç, Romanya ve Gürcistan'dan 85 sporcu katılacak.

  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski Yunanistan Başbakanı Çipras ile görüştü
    11:41 CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski Yunanistan Başbakanı Çipras ile görüştü

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Strazburg'daki temasları sırasında eski Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras ile görüştü. Çipras, Özel'i Atina'ya davet etti ve Avrupa'da ve Ege'nin iki yakasında ilericilerin, sol değerler için bir arada olması gerektiğini belirtti. Özel ise Türkiye'nin soluyla Yunanistan'ın solunun barışı ve iyi ilişkileri savunması gerektiğini vurguladı. Çipras, Özel'i Atina'ya davet etti ve ilericilerin, sol değerler için bir arada olması gerektiğini ifade etti.


Advertisement