Ankara'da 12 Kişinin Öldüğü Kazanın Otobüs Şoförü Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Ankara'da 12 Kişinin Öldüğü Kazanın Otobüs Şoförü Tutuklandı

Ankara Dikimevi'nde dün 12 kişinin ölümü ve 13 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan kazaya karışan belediye otobüsünün sürücüsü tutuklandı.

02.10.2015 17:19  Güncelleme: 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Dikimevi'nde dün 12 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasına karışan belediye otobüsünün sürücü tutuklandı.

CUMHURİYET SAVCISINA İFADE VERDİ

Dikimevi'nde Cemal Gürsel Caddesi'ndeki kazanın ardından gözaltına alınan şoför E.A, getirildiği Ankara Adliyesi'nde, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Mustafa Bilgili'ye ifade verdi. Bilgili, ifade işlemi sonrasında E.A'yı, "12 kişinin ölmesine ve çok sayıda kişinin yaralanmasına neden olmak" suçundan tutuklanması talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk etti.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

E.A., mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 2007'den itibaren Belko AŞ'de sözleşmeli personel olarak çalışan E.A'nın herhangi bir suç kaydının bulunmadığı öğrenildi.

Ankara\'da 12 Kişinin Öldüğü Kazanın Otobüs Şoförü Tutuklandı

Son Dakika Güncel Ankara'da 12 Kişinin Öldüğü Kazanın Otobüs Şoförü Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • celik: LAN salaklar AKP nin ne alakasi var . Sifon bozuldu AKP suclu ayakkabim yirtildi AKP suclu hanim pantolunu 90 derecede yikadi pantolon kisaldi AKP suclu. Olabilr böyle kazalar .Allah rahmet eylesin 22 17 Yanıtla
  • ülkücü: sadece şöfermü suçlu melih de suçlu 22 14 Yanıtla maxwel: Ayda yılda bi ulkucu doğru bişi söyledi 4 7
  • Afyon un kaymağı konyanın manyağı: vicdan azabı yer bitirir allah yardımcısı olsun 30 1 Yanıtla
  • ESKİ AKPARTİLİ: Milletde huzur birakmadin akpkk 10 19 Yanıtla
  • Bozkurt: Niye tutukluyonuz gariban i bilerek mi yaptı önce gidin milletin dükkanın i yakan sözde milliyetçileri tutuklandı. .. 6 20 Yanıtla hskyemez: O dedigin teroriste halkin adalet dagitmasiydi. Ya da sizin tabirinizle demokratik tepki. 1 0
  • Hukukçu: Şöfor ne yapmış? Denetimini aksatan Melihin adamları tutuklansın 14 5 Yanıtla
  • BİR DOST: VALLAHA BEN DEDİM MERSEDES BASAR PARAYI KABAHATİ ŞOFÖRE YÜKLER. BU ARAÇLAR DEFOLU AMA MEDYAYIDA ÜÇ BEŞ KURUŞ İLE SUSTURUYORLAR. BU ARAÇLAR KENDİ KENDİNE DEVİRE KALKIYO. FREN BİRAZ YAVAŞLATIYOR DURDURMAK İMKANSIZ OLUYO BAŞIMA GELDİ DE KONUŞUYORUM BİRİLERİ ÖLSEYDİ BİZDE HABER OLUR DERDİMİZİ KİMSEYE ANLATAMAZDIK. ANKARA İLE İŞİM OLMAZ METROBÜS ŞOFÖRÜYÜM. SAVCILARIMIZI OLAYIN BU YÖNÜNÜ ARAŞTIRMASINI İSTİYORUM ÖZELLİKLE ZF ŞANZIMAN OLAN OTOLARIN KAZALARINI İNCELEYİN 15 2 Yanıtla
  • chd: sanki melih gokcek yapti kazayi salak salak yorumlar yapiyorsunuz 5 11 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.


Advertisement