Ankapark, Emıtt Fuarı'nda Görücüye Çıktı - Son Dakika
Güncel

Ankapark, Emıtt Fuarı'nda Görücüye Çıktı

Ankapark, Emıtt Fuarı\'nda Görücüye Çıktı

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını sürdürdüğü Ankapark, İstanbul’da düzenlenen 19. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) ilk günden katılımcıların yoğun ilgisini çekti.

22.01.2015 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yapımını sürdürdüğü Ankapark, İstanbul'da düzenlenen 19. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) ilk günden katılımcıların yoğun ilgisini çekti. Dev Ankapark maketiyle fuarda yer alan Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin standı, ziyaretçilerin yanı sıra üst düzey bürokrat ve yöneticilerin de uğrak yeri oldu.

19. EMITT Fuarı'nda dev Ankapark maketiyle yer alan Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin standı yoğun ilgi görüyor. Dünyanın dört bir tarafından ülke ve şehirlerin katıldığı, bölgelerin turistik ve tarihi değerlerinin tanıtıldığı, yapılan çalışmalarının anlatıldığı fuarda Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Valiliği, Ankara Ticaret Odası, Ankara Kalkınma Ajansı, Ankara İl Kültür Turizm Müdürlüğü ile Beypazarı, Kızılcahamam, Kalecik, Keçiören, Altındağ, Nallıhan ve Haymana ilçe belediyeleri de standa Ankara'yı temsil ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından oluşturulan stant, açılışın ilk anlarından itibaren vatandaşların ve siyasilerin uğrak noktası oldu. İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı ile çok sayıda vatandaş Ankara standını gezerek, Ankara ve Ankapark hakkında bilgi aldı. Katılımcılara Ankara tanıtım broşürleri, İngilizce, Rusça, Arapça tanıtım kitapları, Ankara turizm haritası, rozet, kalem gibi birçok Ankara hatırası hediye edildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ankapark, Emıtt Fuarı'nda Görücüye Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement