Flamengo, Andre Santos'un Sözleşmesini Feshetti - Son Dakika
Spor

Flamengo, Andre Santos'un Sözleşmesini Feshetti

Flamengo, Andre Santos\'un Sözleşmesini Feshetti

Flamengo yönetimi, bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Andre Santos'un sözleşmesini, maç çıkışında taraftarla kavga ettiği için feshetti.

22.07.2014 21:33  Güncelleme: 21:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Flamengo yönetimi, alınan yenilgi sonrası bir taraftarla kavga ettiği gerekçesiyle deneyimli sol bek oyuncusu Andre Santos'un sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti.

MENAJERLİK ŞİRKETİ HABERİ DOĞRULADI

Kulübün futbol direktörü Felipe Ximenes bu haberi yalanlasa da, Andre Santos'un menajerlik şirketi sözleşme feshini doğruladı. Daha önceden Brezilya medyasının önde gelen yayın organları da bu haberi duyurmuştu.

"ARTIK FLAMENGO İLE SÖZLEŞMEM BULUNMUYOR"

Deneyimli oyuncu menajerlik şirketi aracılığıyla yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Bu sabah kulübe geldiğimde üst düzey bir yöneticiden sözleşmemin tek taraflı olarak feshedildiği yönünde bir not aldım. Bu zamana kadar konu hakkında kimse benimle konuşmadı. Sanırım yönetimin adına verilmiş bir not bu. Artık Flamengo ile bir sözleşmem bulunmuyor."

3 TEMMUZ SÜRECİ NEDENİYLE PREMIER LİG'E GİTMİŞTİ

31 yaşındaki futbolcu 2009 yılında transfer olduğu Fenerbahçe forması altında oldukça başarılı bir performans sergilemiş, ancak daha sonra yaşanan 3 Temmuz süreci nedeniyle Arsenal'e transfer olmuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Flamengo, Andre Santos'un Sözleşmesini Feshetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • wanli: Iyi olmuş beyinsiz santos.. gerçek kral alex 4 1 Yanıtla

Advertisement