Anamurlu Muhtarların Sorunları Dinlendi - Son Dakika
Yerel

Anamurlu Muhtarların Sorunları Dinlendi

Anamurlu Muhtarların Sorunları Dinlendi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Hasan Celal Taş ve Turan Karadağ, daire başkanlarıyla birlikte Anamur’da mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, ilçenin sorunlarını dinledi.

22.04.2015 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Hasan Celal Taş ve Turan Karadağ, daire başkanlarıyla birlikte Anamur'da mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek, ilçenin sorunlarını dinledi.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'nin de katıldığı toplantıya, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı İlker Taner Pırlak, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Salim Serdar Gökçek, Fen İşleri Dairesi Başkanı Mehmet Akpınar, Veteriner Hizmetleri Daire Başkanı Güven Çakır, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Mustafa Yalçın ve Koordinasyon Dairesi Başkanı Hasan Gubaroğlu iştirak etti.

Anamur'un sorunlarını tespit etmek ve sorunların çözümüne yönelik hizmetleri hayata geçirmek için Anamurlu muhtarlarla bir araya geldiklerini belirten Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Celal Taş, "Muhtarlarımızın belirtmiş olduğu asfalt, içme suyu, sulama suyu, mezarlık bakımı gibi sorunları çözüme kavuşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Çalışmalarımızı daha da artırarak, sorunları azaltma yolunda adımlar atmaya devam edeceğiz. Bugün buraya sıkıntılarınızı dinleyip, sorunların çözümü konusunda düşüncelerinizi, fikirlerinizi almaya geldik. Tüm ilçelerimizde muhtarlarımızdan gelen talepleri, şikayetleri değerlendirerek Mersin'in genelinde sizin de önerilerinizle belirlenen sorunları çözmek için çalışmalarımızın birçoğunu başlatacağız" dedi.

'Koordinasyon Daire Başkanlığı' adı altında verilen hizmetin, 'Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı' olarak değiştirileceğini belirten Taş, Mersin'deki tüm muhtarlara çalışmalarını hızlandırmaları amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından temin edilen bilgisayar dağıtımının tamamlanacağını ve bilgisayarı olmayan muhtarlık kalmayacağını söyledi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anamurlu Muhtarların Sorunları Dinlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement