'Anadolu Kartalları' 27 Temmuz Günü Aliağa'da Gösterilecek - Son Dakika
Güncel

'Anadolu Kartalları' 27 Temmuz Günü Aliağa'da Gösterilecek

Aliağa Belediyesi, Türk Hava Kuvvetleri'nin 100. Yılı anısına çekilen 'Anadolu Kartalları' adlı filmi gösterime sunmaya hazırlanıyor.

28.07.2015 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BELGESEL TADINDA FİLM…

Türk yıldızlarının nefes kesen gösterileriyle belgesel tadında bir film olan 'Anadolu Kartalları' Aliağa Belediyesi'nin kültür-sanat etkinleri çerçevesinde sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

YILDIZLARIN ALTINDA…

Her akşam açık havada sinema izlemenin keyfini yaşayan Aliağalı sinemaseverler, bu kez yıldızların altında Türk yıldızlarını beyaz perdeden izleyecek. Çekimleri Konya 3. Ana Jet Üssü Komutanlığı, İzmir Çiğli 2. Ana Jet Üssü, Eskişehir Hava Hastanesi ve İzmir'in Foça ilçesinde yapılan filmin oyuncu kadrosunda; Engin Altan Düzyatan, Şevket Çoruh, Özge Özpirinçci, Ekin Türkmen, Alper Saldıran, Hande Subaşı, İsmail Filiz, Çağatay Ulusoy, Alpay Kemal Atalan ve İlhan Şeşen gibi deneyimli isimler yer alıyor.

ÜCRETSİZ GÖSTERİM

Aliağa Belediyesi, Fida Film ve Bluelf MovIe'nin ortak yapımcılığını üstlendikleri 'Anadolu Kartalları' adlı sinema filmi ile Aliağalılara yazlık sinema nostaljisini bir kez daha yaşatacak. Duygusal bir macera filmi olmasının yanı sıra izleyicisine görsel bir şölen sunan 'Anadolu Kartalları' filmine ilginin yüksek olması bekleniyor. 27 Temmuz Pazartesi günü saat 21.30'da Açıkhava Tiyatrosu'nda gösterime girecek olan film ücretsiz olarak izlenebilecek.

AŞK, DOSTLUK, EĞİTİM

Yönetmenliğini, 'Her şey Çok Güzel Olacak' , 'İnşaat' ve 'Kabadayı' filmlerinin de yönetmenlik koltuğunda oturan Ömer Vargı'nın üstelendiği 'Anadolu Kartalları' pilot olma hayaliyle yanıp tutuşan beş gencin hayatını beyaz perdeye aktarıyor. Uçuş eğitiminde yaşadıkları zorlukları, aileleri, aşkları, ayrılıkları, rekabetleri, uçmak için yaptıkları fedakârlıkları ve dostlukları konu alan filmin senaryosu şöyle gelişiyor: Çocukluklarından bu yana uçma hayali kuran beş Harbiye'li genç; Onur, onun çocukluk arkadaşı Ayşe, Ayşe'ye vurgun Mustafa, Tunç ve Fatih. Eskişehir Hava Hastanesi'nde detaylı bir muayene olurlar ve İzmir Çiğli Uçuş Okulu'nun sert Komutanı Kemal'in öğrencileri olurlar. Kimisi pilot olurken kimisi de bu zorlu eğitimden geçemez ve yolları ayrılır. Fakat bu beş arkadaşı yıllar sonra yeniden bir araya getiren, Uluslararası Anadolu Kartalı Tatbikatı'nda yaşadıkları olacaktır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Anadolu Kartalları' 27 Temmuz Günü Aliağa'da Gösterilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Corendon Alanyaspor, Konyaspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    13:18 Corendon Alanyaspor, Konyaspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi, idari menajer Gökhan Çelebi'nin doğum günü kutlaması yapıldı. Antrenman, ısınma ve top kapma çalışmalarıyla devam etti ve taktik çalışmalarıyla sona erdi.

  • Muğla'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında öğrenciler Kaunos Antik Kenti'ni gezdi
    13:18 Muğla'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında öğrenciler Kaunos Antik Kenti'ni gezdi

    Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde düzenlenen Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Köyceğiz Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, Kaunos Antik Kenti'ni ziyaret etti. Öğrenciler, antik kentteki yapılar hakkında bilgi alarak tarihi bir yolculuk gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Öğretim Üyesi Kazı Başkanı Doç. Dr. Ufuk Çörtük, öğrencilere ve katılımcılara bilgi verdi.

  • Bandırma'da Uyuşturucu ve Ruhsatsız Silah Operasyonu
    13:16 Bandırma'da Uyuşturucu ve Ruhsatsız Silah Operasyonu

    Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentin çeşitli bölgelerinde yapılan uygulamalarda uyuşturucu ve ruhsatsız silah bulunduran şüphelileri kıskıvrak yakaladı. Operasyonlarda toplamda 11,39 gram bonzai, 0,44 gram metamfetamin, 1,22 gram metamfetamin, ruhsatsız tabanca, 65 adet fişek ve payp ele geçirildi. Şüpheliler hakkında tahkikat başlatılırken, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için çalışmalara devam edileceği belirtildi.

  • Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı, lokanta ve kafe boykotuna tepki gösterdi
    13:15 Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı, lokanta ve kafe boykotuna tepki gösterdi

    Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak, sosyal medyada başlatılan lokanta ve kafeler için iki günlük boykot çağrısına sert tepki gösterdi. Karabacak, boykot çağrısının esnafların itibarını zedelediğini ve yanlış olduğunu belirtti. Ayrıca, devletin denetim organlarının fahiş fiyat uygulayan işletmelere yönelik önlemler aldığını ve odaların da denetim çalışmalarını sürdürdüğünü vurguladı.

  • Aksaray Belediyesi Sosyal Belediyecilik Faaliyetlerine Devam Ediyor
    13:13 Aksaray Belediyesi Sosyal Belediyecilik Faaliyetlerine Devam Ediyor

    Aksaray Belediyesi, sosyal belediyecilik çerçevesinde yaptığı çalışmaları yeni dönemde de sürdürüyor. Belediye Başkanı Evren Dinçer, ihtiyaç sahipleri, engelliler ve bakıma muhtaç aileler için çeşitli uygulamaları hayata geçireceklerini belirtti. Aksaray Belediyesi, hastalara bakım seti ve yeni doğan bebeklere hoş geldin seti hediye ediyor. Ayrıca glütensiz gıda desteği, evde sağlık hizmeti, evde bakım hizmeti gibi sosyal yardımlar da sunuluyor.


Advertisement