Amed'in 3 Başarılı Futbolcusu - Son Dakika
Spor

Amed'in 3 Başarılı Futbolcusu

Amed\'in 3 Başarılı Futbolcusu

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü'nün ağır topları Abdullah Çetin, Deniz Naki ve Yusuf Yağmur, yeni sezondan bir hayli umutlu görünüyorlar.

19.08.2015 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezon hazırlıklarını Kocaeli'nin Kartepe İlçesinde sürdüren Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Amed Sportif Faaliyetler Kulübü'nün ağır topları Abdullah Çetin, Deniz Naki ve Yusuf Yağmur, yeni sezondan bir hayli umutlu görünüyorlar.

Abdullah Çetin Şampiyonluk İstiyor

Yeşil kırmızı beyazlı takımın başarılı sağ kanat oyuncusu Abdullah Çetin, yeni sezondan umutlarını ve beklentilerini dile getirirken şampiyonluğu temel hedef olarak belirledi. Bir zamanlar Diyarbakırspor, Ankaragücü ve Antalyaspor gibi takımlarda Süper Ligde forma giyen tecrübeli futbolcu Çetin, "Geçen sezon iyi bir performans sergilediğimi düşünüyorum. Ancak, bu sezon kendimi yine formda ve iyi hissediyorum. Bu takımı bu sezon mutlaka bir üst lige çıkartacağımızı düşünüyorum" dedi.

"Bucaspor maçına hazır çıkacağız"

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü'nün başarılı sol kanat oyuncusu Yusuf Yağmur'da Abdullah Çetin gibi hedeflerinin PTT 1. Lig olduğunu söyledi. Yeni sezon öncesinde kendini çok iyi hissettiğini anlatan Yusuf Yağmur, "Çok iyi bir kamp süreci yaşıyoruz. Şimdiye dek oynadığımız 3 hazırlık maçını kazandık. Takımımız her geçen gün biraz daha iyiye gidiyor. Ligin başlayacağı 6 Eylül'e kadar bütün eksiklerimizi tamamlayıp lige hazır bir şekilde Bucaspor maçına çıkacağımızı umut ediyorum. Buca maçını çok önemsiyorum. Bu maçı kazanırsak gerisi kendiliğinden gelir" dedi.

"İyi bir başlangıç yapmak istiyoruz"

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü'nün Gençlerbirliği'den transferi Deniz Naki ise Amed SK yerinin 2. Lig olmadığını vurguladı. Diyarbakır'ın mutlaka süper ligde temsil edilmesi gerektiğine dikkat çeken Naki, "Amed SK'nın Süper Lige çıkması için bütün kent bileşenlerinin bir çatı adlında birleşmesi gerektiğine inanıyorum. Ben bu kulübün bu sezon şampiyon olup PTT 1. Lige çıkması için elimden geleni ortaya koyacağım. Bu manada ben yüreğimi ortaya koyacağım. Ancak bu yolda taraftar desteğine ihtiyacımız olacak. Vefakar taraftarlarımızın desteğiyle bu sezon arzulanan şampiyonluğa ulaşacağımıza gönülden inanıyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Amed'in 3 Başarılı Futbolcusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement