Ambulansta Lahmacun Ziyafeti Sosyal Medyayı Salladı - Son Dakika
Güncel

Ambulansta Lahmacun Ziyafeti Sosyal Medyayı Salladı

Sosyal medya, Elazığ'da ortaya çıkan 'yoğun bakımda kebap partisi' skandalının ardından Adana 112 Acil Servis çalışanlarının ambulanstaki lahmacun ziyafetini konuşuyor.

04.07.2015 12:09  Güncelleme: 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'da ortaya çıkan yoğun bakımda kebap partisinin ardından Adana 112 Acil Servis çalışanlarının ambulansta lahmacun ziyafeti de sosyal medyada günün konusu oldu.

SEDYE ÜSTÜNDE LAHMACUN SOFRASI

Bir sağlık çalışanı tarafından sosyal medyada paylaşılan fotoğrafta, Adana 112 Acil Servis çalışanı 6 kişi, ambulansın içindeki sedye üzerine kurdukları sofrada lahmacun yiyor.

"YOĞUN BAKIMDA KEBAP İŞİNE DÖNECEK"

Beğeni gördüğü kadar tepki de çeken fotoğraf için Facebook'taki grubun bir üyesi, "Yesinler yemek yemelerinde sıkıntı yok da zaten mimlenmişiz bir kere. Ne diye paylaşıyorsunuz yoğun bakımda kebap işine dönecek." şeklinde yorum yaptı.


"YER Mİ YOK AMBULANSTA YİYORSUNUZ?"

Başka bir üye de "Böyle şeyleri paylaşmayın yer mi yoktu ambulansta yiyorsunuz?. Yoğun bakım olayına dönecek." diyerek uyarıda bulunuyor.

"ZARURİ İHTİYAÇ" DİYEN DE VAR

Yüzlerce kişinin beğendiği fotoğrafa yorum yapan grubun başka bir üyesi de "Bu kareyi bilemiyorum ama bizzat gördüklerimden yola çıkarak, genelde olağanüstü olayların yaşandığı afet bölgelerinde maalesef yer yok. İnsanlar güvensiz sahada olası bir patlama gibi veya onlarca aç susuz afetzede karşısında ortaya kurulmak yerine mecburen zorunlu olarak olay yerinden ayrılmamak koşuluyla konuşlandırıldığı araçların içinde zaruri ihtiyaçlarını bir an önce karşılamak zorunda kalıyor. Sınır kapısı görevlendirilmeleri gibi" tespitinde bulunuyor.


ELAZIĞ'DA 'YOĞUN BAKIMDA KEBAP' SKANDALI

Elazığ'da da özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde kebap yerken fotoğrafları sosyal medyaya düşen yardımcı sağlık görevlisi 2 kişinin yapılan soruşturma kapsamında işlerine son verilmişti.

Ambulansta Lahmacun Ziyafeti Sosyal Medyayı Salladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ambulansta Lahmacun Ziyafeti Sosyal Medyayı Salladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (152)

  • saglikci: Rezaletttttt!!!!!!!!!! 12 14 Yanıtla
  • ersin : fırsat anca bulmuşlar ne olmuş yani ne var bunda bu kadar büyütüyor sunuz 20 3 Yanıtla
  • ANTİ HDP: SOSYAL MEDYAYI SALLAYAN AMBULANSTA YEMEK YENMESİ DEĞİL SENİN ATTIĞIN BAŞLIK MİLYONLARCA KİŞİ SANA SÖVÜYOR ŞU YAPTIĞIN İÇİN 17 2 Yanıtla
  • serdar serdar: Ya arkadas iftar saatidir iki dakikada yerler ne var bunda 15 3 Yanıtla
  • cenk karar : ishal olupta ambulans çağıran var napsın adamlar yetişmiyo. 15 3 Yanıtla
  • vatandaş rıza: sağlık bakanlığı gereken cezayı vermeli!..Ne demek yer yok arkadaşım sararsin kağıda yersin temiz olması gereken sedyede yemek yenmez.Ve burada yaptıklarını onaylayanlar var yuh beeee... 7 10 Yanıtla
  • maraba: Normaldir adamlar ise basladimi 24saat calisiyorlar canlari sagolsun saglimizin bekcileri 12 5 Yanıtla
  • giresun: sacma sapan haberler yapmayin ya. adamlar ambulansi kitleyip restauranami gitsin. onlarin da is yeri orasi. ozaman sizde calistiginiz bürolara yemek söylemeyin. medyadaki kisiliksiz patronlar caniniz cehenneme. 14 3 Yanıtla
  • Urfalı vatansever: Nerede yeselerdi,adamlar görevlerinin başında, takdire şayan. 16 1 Yanıtla
  • mustafalütfü: Tam oruç açıyor olabilirler ama bu sosyal medyaya resim koyma artık çığırından çıktı 15 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement