Amaç Sürdürülebilir Turizm Politikaları - Son Dakika
Yerel

Amaç Sürdürülebilir Turizm Politikaları

Amaç Sürdürülebilir Turizm Politikaları

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı Turizm İşletmecileri Ve Otelcileri Derneği’nin (ESOTOD) Kurucu Başkanı Deniz Demir ve ESOTOD yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

11.10.2015 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Odunpazarı Turizm İşletmecileri ve Otelcileri Derneği'nin (ESOTOD) Kurucu Başkanı Deniz Demir ve ESOTOD yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Gerçekleşen görüşmede ESOTOD'un kuruluş amacını ve gerçekleştirmek istedikleri projleri Başkan Kurt'a anlatan Deniz Demir, esnafın hem örgütlenmesine hem de yapılacak işlerde aktif rol oynamasına zemin hazırlamak ve öncülük etmek istediklerini söyledi. Demir, "Odunpazarı bölgesinde otel ve turizm işletmeciliği yapan 30 işletmecimizi derneğimiz çatısı altında topladık. İşletmecileri bir araya toplayarak, yerel yönetim ile birlikte Odunpazarı'nda tanıtım ve turizmin açısından farkındalığı arttırmayı planlıyoruz. Odunpazarı'nda canlılığı arttırıp sürekli hale getirmek istiyoruz, bunun için çalışacağız" dedi.

Bölgedeki turizm faaliyetlerinin artması gerektiğini belirten Başkan Kurt ise yaptığı konuşmada, "Odunpazarı'nda turizme yönelik çalışmalar ya bireysel yapıldı ya da işletmeler kendine göre yaptı, bu kadar oldu. Kötüde değil aslında ama çok daha iyi olabilir. Projeler üretilirse daha büyük işler yapılır ve insanlarımız rahat eder. Biz Odunpazarı'nda her ay bir şey yapmaya çalışıyoruz. Her fırsatta Odunpazarı'nı hareketlendirecek etkinlikler yapmaya çalışıyoruz. Sürdürülebilir turizm politikaları ve isabetli kararlarla, Odunpazarı'nın ülkemizde hızla gelişen turizm sektöründen yeteri kadar pay alabilmesini sağlarız. Sizlerin de dernekleşmesi, sizlere bir ciddiyet kazandırır. Odunpazarı için birlikte işler yapılabilir" şeklinde konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Amaç Sürdürülebilir Turizm Politikaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement