Altıoklar: Başbakan'a 46 Raporu Vermek Lazım - Son Dakika
Güncel

Altıoklar: Başbakan'a 46 Raporu Vermek Lazım

Yönetmen Mustafa Altıoklar, Başbakan için, "Narsistik kişilik bozukluğu var. Geri dönüş yapamaz. Kendisine rapor vermek lazım, 46 raporu..." dedi.

24.04.2014 08:01  Güncelleme: 08:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aykırı Sorular programına konuk olan yönetmen Mustafa Altıoklar Başbakan Erdoğan'ı çok kızdıracak bir açıklama yaptı. Altıoklar, 'Başbakan Gezi'de "Ben hata yaptım. Durun bakalım" deseydi, kesinlikle şuanda yüzde 70-80 oy alırdı ama bir doktor olarak söylüyorum. Başbakan'da "Narsistik Kişilik Bozukluğu" var. Geri dönüş yapamaz. Kendisine rapor vermek lazım 46 raporu..." dedi.

Türkiye için başkanlık sisteminin gerekli bir model olduğunu söyleyen Altıoklar, ülkenin 15-16 ayrı parçaya bölünerek eyalet sisteminin oluşturulması gerektiğini iddia etti. Bu eyaletlerin tamamının kendi başbakanı ve kendi sistemiyle yönetilebileceğini anlatan Altıoklar, bu iradenin ayrılma taleplerinin de makul karşılanabileceğini ileri sürdü.

GEZİ PARKI TARTIŞMALARI

Gezi Parkı olaylarında, gençlerin adında adalet ve kalkınma olan bir partiden adalet istediğini söyleyen Altıoklar, hareketin tamamen barışçıl taleplerle başladığını iddia etti. İşte Altıoklar'ın Erdoğan'a oldukça ağır sözlerle yüklendiği o konuşmasından bazı bölümler;

"Gezi Parkı'nın o günü biliyordum, adalet isteyen bu çocukların üzerlerine saldıracağını. Bu nedenle de çok endişeleniyordum. Kaldı ki çocuklar, gençler dünyada benzeri görülmemiş biçimde barışçıl bir yapıyla haretlerini ortaya koydular. Ben o çağrımda artık zafer çağrılarıyla geriye dönün dedim çünkü gördüğüm şu vardı. Yani hareketin arkasında şu vardı, hareketin arkasında bu vardı diyen abuk sabuk, saçma sapan komplocular varya öyle bir şey yoktu. O çocuklar ve gençler kendi iradeleriyle oraya gelmişti. Hepsinin orada adalet diye bir istekleri vardı. Adı adalet ve kalkınma olan bir partiye karşı.

"DAYAKÇI BABAYA İSYAN ETTİLER"

Gezi'nin üçüncü gününde o çocukların yüzde 99.9'u Başbakan o ziyaretini ertelediğinde, "Galiba yanlış bir hareket yaptık" deseydi bugün oy oranı 70'lere 80'lere varacaktı. O çocukların hepsi o kutsal babanın ağzına baktılar. O kutsal baba, dayakçı baba mı yoksa şefkatle yaklaşacak bir baba mı? Bir baktılar bu baba dayakçı bir baba! Kutsal babaya isyan başladı o andan itibaren. Sinmediler, susmadılar tam aksine isyan ettiler.

"ERDOĞAN'A 46 RAPORU VERİLMELİ"

Başbakan bunu kafasından çıkamaramaz. Narsistik kişilik bozukluğu var. Başbakan'ın psikolojik teşhisi doktor olarak söylüyorum nansistik kişilik bozukluğudur. Başbakan geri adım atamaz. Bu konuda yapacak hiçbirşey yok. Rapor vermek lazım, 46'ya girer. Görmüyor musun devleti nereye götürdüklerini. Kendi askerimizi vurduracaktı Suriye'de. Koruduğumuz türbedeki askerlerimizi öldürtecekti. Neler yapıyorlar böyle."

Altıoklar: Başbakan\'a 46 Raporu Vermek Lazım
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Altıoklar: Başbakan'a 46 Raporu Vermek Lazım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (48)

  • tolga: Adam dodru soylemis ey gidi zavallilar bunu sizde biliyorsunuz neyini savunuyorsunuz bascalanin 20 34 Yanıtla
  • kara: altıoklar abi az demişsin . bu adamın psikologlar sosyologlar tarafından iyice incelenmesi gerek. 46 az valla 46000000. olmalı. fenomen kin ve nefret var içinde. en baş için herşey mübah. tehlikeli. ermeni meselesi gündem dolduracak ya bu arada bildikleri gibi yapacaklar. nazileri unuttular. çünkü almanya güçlü lafını ettirmez. olan bizim ülkemizdeki ermeni vatandaşlarımıza oluyor. evden dışarı çıkamıyorlar. ben unutmadım nasuh ve ekibi 24 saat canla başla dişini tırnağına takıp enkaz kaldırdılar. benim kuzenimde ordaydı. altıoklar abi bunlar anlamazlar insanlık nedir. dünya nedir bilmezler. kör cahiller. tutturmuşlar gidiyorlar. haydi yolları açık olsun tökezlemeden bari....... 13 32 Yanıtla GÜLÜNÇ: Siz biliyorsunuz da ne oluyor. Halk güvenmiyor ki size. Beceremiyorsunuz sonra yok oy çalındı bilmem ne. Geçin bunları çocuklar bile gülüyor halinize alay konusu oldunuz çoluk çacuğa... 0 0
  • bombaci: böylelelerini tv neden cikarirlar düsünmek lazim, yönetmenmis senin gibi yönetmenin... 27 13 Yanıtla
  • DOKTOR: BENİM TESPİTİME SANA DUBLE (-46 46 RAPORU VERMEK LAZIM YOK YOK DİREK ŞEYE YOLLAMAK LAZIMSEN ANLADIN ONU NE KADAR CAHİLSİN 27 11 Yanıtla
  • ezo: nasıl bir ülkede yaşıyoruz bide özgürlüğümüz kısıtlı derler hangi ülkede alenen Başbakana bukadar açık hakaret ediliyor yazık valla bu altıoklarda bildiğin ateist zaten benim için beş para etmez bi insan 22 12 Yanıtla
  • VATANDAŞ: DİKKAT EDERSENİZ BU TİPLERİ CNN DE ÇIKIYOR. BAŞKA KANALLARDA YOK TAM BİR ÜLKE DÜŞMANI KANAL 21 13 Yanıtla
  • dert: kendi otursa o koltuga. kendi istegi ile ne kadar sure kalbilecek caba. sanki cok kolay bir sey basbakan olmak.sadece konusmus iste... 20 13 Yanıtla
  • KILÇIK: NE KADAR ÖZGÜR DÜŞÜNÜYORSUN ZAVALLI.DİKKAT ET SENİN DOKUNULMAZLIĞIN YOK O LAFLARINI SANA YEDİRİRLER.ASIL SENDE AKIL NOKSANLIĞI VARKİ HAYDİ TAYYİP ERDOĞANIN KİŞİLİĞİNİ BOŞVER KOSKOCAMAN BAŞBAKANLIK MAKAMINA BU YAPTIĞIN TERBİYESİZCE HAKARETİN HESABINI VERİRSİN İNŞALLAH 25 8 Yanıtla
  • mustafa kemal: altıoklar piyasada barınamadığı için sırf reklam uğruna kendince başbakanı eleştiriyor ama farkında değil kendi kendini düşürüyor 17 12 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş., Çorum'da Enerji Altyapısını Güçlendiriyor
    13:56 Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş., Çorum'da Enerji Altyapısını Güçlendiriyor

    Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. (YEDAŞ), Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop illerinde hizmet veren yaklaşık 3 milyon kişiye kesintisiz ve kaliteli enerji sağlamak amacıyla Çorum'da dev bir yatırım gerçekleştiriyor. Yatırım kapsamında Çorum Zanaatkarlar Sitesi'nde yapılan çalışmalarla enerji altyapısı tamamlanırken, bölgeye toplamda 165 milyon TL yatırım yapıldı. YEDAŞ'ın bu projeleri desteklemesiyle Çorum'da hizmet veren esnafların tek bir çatı altında toplanacağı modern sanayi projesi tamamlanmış oldu.

  • Alanya'da apartmanın 3. katından düşen kız çocuğu yaralandı
    13:54 Alanya'da apartmanın 3. katından düşen kız çocuğu yaralandı

    Antalya'nın Alanya ilçesinde bir apartmanın 3. katından düşen 9 yaşındaki kız çocuğu yaralandı. Olayın ardından kız çocuğu hastaneye kaldırıldı.

  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bursa Valiliği'ne ziyarette bulundu
    13:54 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bursa Valiliği'ne ziyarette bulundu

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim çalışmaları kapsamında Bursa Valiliği'ne ziyarette bulundu. Erdoğan, otobüsle geçtiği güzergahta vatandaşları selamladıktan sonra Valilik makamında Vali Mahmut Demirtaş'la görüştü. Daha sonra mitingin yapılacağı Gökdere Meydanı'na hareket etti.

  • Emekli ve yaşlılara yapılan yardımlar sosyal harcamaların en büyük bölümünü oluşturdu
    13:53 Emekli ve yaşlılara yapılan yardımlar sosyal harcamaların en büyük bölümünü oluşturdu

    TÜİK'in istatistiklerine göre, emekli ve yaşlılara yapılan yardımlar, sosyal harcamaların en büyük bölümünü oluşturdu. 1 trilyon 267 milyar 924 milyon liralık sosyal yardımların 567 milyar 450 milyon TL'si emekli ve yaşlılar için yapıldı. Sosyal koruma harcaması 2022'de bir önceki yıla göre yüzde 60,2 artış göstererek, 1 trilyon 291 milyar 77 milyon TL oldu. Sosyal koruma yardımlarında ise en büyük harcama 567 milyar 450 milyon TL ile emekli/yaşlılara yapılan harcamalar oldu.

  • Emekliler, düşük maaşlara tepki gösterdi
    13:53 Emekliler, düşük maaşlara tepki gösterdi

    Emekliler, düşük maaşlarını artırma taleplerine yanıt vermeyen iktidarın, ulaşım, tarım kredi marketleri, GSM operatörleri, sinema ve tiyatrolarda özel indirim başlatılacağını ilişkin açıklamalarına tepki gösterdi. Emekliler, sıkıntılarını ve taleplerini dile getirdi.

  • CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, İzmirlilere seçimlerde oy kullanmaları çağrısı yaptı
    13:53 CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, İzmirlilere seçimlerde oy kullanmaları çağrısı yaptı

    CHP İzmir Milletvekili Rıfat Nalbantoğlu, İzmirli seçmenlere pazar günü yapılacak seçimlerde sandığa gitmeleri çağrısı yaptı. Nalbantoğlu, İzmir'in iradesini kırmaya çalışanlara karşı dik duruş sergilenmesi gerektiğini belirtti ve İzmirlilerin demokrasi ve özgürlük temelli kazanımlarını korumak için sandığa gitmelerinin yurttaşlık görevi olduğunu vurguladı. Ayrıca, AKP adayının algı ve illüzyon yaratma üzerinden kampanya yürüttüğünü ancak İzmirlilerin buna karşı karınlarının tok olduğunu ifade etti.

  • Çorum'da Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 2 Kişi Yaralandı
    13:51 Çorum'da Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 2 Kişi Yaralandı

    Çorum'un Bahçelievler Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü ve yolcu yaralandı. Yaralılar, hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Ceyhan Belediyesi İslahiye'de İftar Sofrası Kurdu
    13:50 Ceyhan Belediyesi İslahiye'de İftar Sofrası Kurdu

    Ceyhan Belediyesi, Ramazan ayında dayanışmayı pekiştirmek için İslahiye'de iftar programı düzenledi. İslahiye konteyner kentte depremzede vatandaşlarla birlikte kurulan sofrada bir araya gelen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, deprem süresince sundukları destekten bahsetti ve dayanışma mesajı verdi.

  • 5 Ocak Demirspor Kadın Futbol Kulübü Seyhan Belediye Başkanı'nı ziyaret etti
    13:50 5 Ocak Demirspor Kadın Futbol Kulübü Seyhan Belediye Başkanı'nı ziyaret etti

    5 Ocak Demirspor Kadın Futbol Kulübü, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay'ı ziyaret etti. Başkan Karalar, 'Kadın futbol takımlarımızın mutlak suretle desteklenmesi gerekiyor. Göreve geldiğimizden itibaren imkanlarımız dahilinde  sporun ve sporcunun yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz' dedi.

  • CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay Alevi Bektaşi Federasyonu'nu ziyaret etti
    13:50 CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay Alevi Bektaşi Federasyonu'nu ziyaret etti

    CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan ve İzmir milletvekilleriyle birlikte Alevi Bektaşi Federasyonu'nu ziyaret etti. Federasyonun Genel Başkanı Mustafa Aslan, 'Tüm Alevi canlar sandığa gitmeli. Küskünlüklerini sandığa yansıtmamalı. 22 yıldır ülkeyi yöneten iktidarın, ülkeyi ne hale getirdiğini anlatmamıza gerek yok. Her geçen gün ekonomi, adalet anlamında geri gidiyor. Bunu değiştirmeliyiz' dedi.

  • Halil Pekdemir, Pamukkale'deki Seçim Çalışmalarında On Binlerce Kişiye Ulaştı
    13:49 Halil Pekdemir, Pamukkale'deki Seçim Çalışmalarında On Binlerce Kişiye Ulaştı

    Denizli siyasetinin tecrübeli isimlerinden Halil Pekdemir, Pamukkale'deki seçim çalışmaları kapsamında bugüne kadar on binlerce kişiye ulaştı. Pekdemir, gündüz sokak sokak esnaf geziyor, akşamları mahalle buluşmaları, kahve toplantıları ve ev ziyaretlerinin yanı sıra iftar yemekleri düzenleyerek seçmenlere ulaşıyor.


Advertisement