Altınordu'nun Gözü İlk 6'da - Son Dakika
Güncel

Altınordu'nun Gözü İlk 6'da

Altınordu\'nun Gözü İlk 6\'da

Ptt 1'inci Lig'de haftayı Elazığspor deplasmanında geçirecek Altınordu, 1 puan farkla 1 basamak üzerinde yer alan rakibini yenerek üçte üç yapıp, adını ilk 6 arasına yazdırmayı hedefliyor.

19.11.2014 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig'de haftayı Elazığspor deplasmanında geçirecek Altınordu, 1 puan farkla 1 basamak üzerinde yer alan rakibini yenerek üçte üç yapıp, adını ilk 6 arasına yazdırmayı hedefliyor.

Halen 11 puanla 9'uncu basamakta bulunan kırmızı lacivertli ekip, Elazığ'dan 3 puanla döner, 12 puanlı Boluspor ve 14'er puanlı Adana Demirspor ile Albimo Alanyaspor takılırsa, Play off barajına yükselip, zirve yarışına ortak olacak.

6'ncı sıradaki Albimo Alanyaspor'un 2'nci basamaktaki Kayserispor'la, 5'inci durumdaki Adana Demirspor'un ise bir üst basamağında yer alan Şanlıurfaspor'la deplasmanda karşılaşacağını hatırlatan yöneticiler, "Ayrıca 7'nci Boluspor'da lider Osmanlıspor'u konuk edecek. Her açıdan bizim için bir şanslı bir hafta. Ancak bu hesapların tutması için öncelikle bizim Elazığspor'dan galibiyetle dönmemiz gerek" dediler. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu'nun Gözü İlk 6'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İstanbul'da Festival Havasında Kutlanacak
    14:45 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İstanbul'da Festival Havasında Kutlanacak

    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İBB tarafından İstanbul'da da çeşitli etkinlik ve organizasyonlarla kutlanacak. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali ve Şehir Tiyatroları Geleneksel 38. Çocuk Şenliği ile şehrin çocuklarına iki festival birden sunulacak. Dünyanın farklı ülkelerinden çocuklar 18-24 Nisan 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek Uluslararası 23 Nisan Çocuk Festivali’nde bir araya gelecek. Başta Üsküdar ve Arnavutköy meydanları olmak üzere İstanbul’un 19 farklı noktasında konserler, şenlikler, halk dansları gösterileri, atölye çalışmaları ve renkli oyunlar da çocuklar için gerçekleşecek.


Advertisement