Altınordu Deplasmanda Yenilmiyor - Son Dakika
Güncel

Altınordu Deplasmanda Yenilmiyor

Ptt 1'inci Lig'de pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Elazığspor'u yenip üçte üç yapmayı amaçlayan Altınordu, dış saha karnesine güveniyor.

20.11.2014 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig'de pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Elazığspor'u yenip üçte üç yapmayı amaçlayan Altınordu, dış saha karnesine güveniyor. Lider Osmanlıspor ve Giresunspor'la birlikte deplasmanda yenilgi almayan 3 takımdan biri olan Altınordu, dış sahada oynadığı 4 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlikle 6 puan topladı. Kırmızı lacivertliler bu periyotta Bucaspor ve Giresunspor'la 1-1, Boluspor'la 0-0 berabere kalırken, Adanaspor'u 3-0 yenmeyi başardı.

Attığı 10 golün 5'ini deplasmanda kaydeden Altınordu, kalesinde gördüğü 8 golün sadece 2'sini deplasmanda yedi. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Takımımız mental ve fiziksel açıdan iyi durumda. Rakibimiz sahasında 9 puan toplamış olsa da bizim deplasmanda hiç kaybetmediğimiz unutulmamalı. Çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz. Alttakilerle üsttekiler arasında fazla puan farkı yok. Her maç zor ancak kazandıkça üst sıralara tırmanabiliriz" dedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu Deplasmanda Yenilmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement