Altınordu 4 Puanı Mumla Arıyor - Son Dakika
Güncel

Altınordu 4 Puanı Mumla Arıyor

Ptt 1'inci Ligi'nde play off'a kalabilmek için sezonun son maçında deplasmanda Adana Demirspor'u yenip Şanlıurfaspor ve Samsunspor'un takılmasını bekleyecek olan Altınordu, daha önce oynadığı Giresunspor ve Boluspor müsabakalarında kaybettiği 4 puanı şimdi mumla arıyor.

20.05.2015 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Ligi'nde play off'a kalabilmek için sezonun son maçında deplasmanda Adana Demirspor'u yenip Şanlıurfaspor ve Samsunspor'un takılmasını bekleyecek olan Altınordu, daha önce oynadığı Giresunspor ve Boluspor müsabakalarında kaybettiği 4 puanı şimdi mumla arıyor.

Ligin 21'inci haftasında Giresunspor'la İzmir'de 1-1 berabere kalıp 23'üncü haftada Boluspor'a 2-1 yenildiklerini hatırlatan Futbol Direktörü Murat Dizdar, "O maçları düşündükçe uykularım kaçıyor" dedi.

İlk yarıdaki puan kayıplarını stat sorununa ve lige alışma sürecine bağlayan Murat Dizdar, 2'nci yarıda bu sorunları aştıklarını belirtti, "Ancak 1-0 öne geçtiğimiz Giresunspor mücadelesinde direkten dönen topumuz ve verilmeyen penaltımız yüzünden 1 puan razı olduk. Boluspor önünde 1-0 geriye düştükten sonra eşitliği sağlayıp galibiyeti kovalarken, kontradan golü yiyip 3 puan kaybettik. Bu 4 puan kaçmasaydı, ilk 6'yı garantilemiştik" diye konuştu.

TİMUR İLK 11'E DÖNÜYOR

Altınordu'da Berkay'ın sarı kart cezalısı olması nedeniyle Adana Demirspor deplasmanı öncesi gurbetçi ön libero Timur Temeltaş'a yeniden forma şansı doğdu. Son olarak depasmanda tek golle boyun eğdikları Kayserispor maçında ilk 11'de görev alan Timur'un, 9 haftalık forma hasreti sona erecek. Ligin ilk yarısında yaşadığı sakatlık nedeniyle bu sezon takımına fazla katkı sağlayamayan Timur Temeltaş, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Manisaspor maçlarında 2 gol attı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu 4 Puanı Mumla Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement