Altındağlı Müteahhitler İftar Sofrasında Buluştu - Son Dakika
Yerel

Altındağlı Müteahhitler İftar Sofrasında Buluştu

Ulucanlar Cezaevi’nde düzenlenen ve bir gelenek haline gelen iftar programının bu seferki konukları Altındağlı müteahhitler oldu.

17.07.2014 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulucanlar Cezaevi'nde düzenlenen ve bir gelenek haline gelen iftar programının bu seferki konukları Altındağlı müteahhitler oldu.

Yaklaşık 450 kişinin katıldığı iftarda Altındağ İlçe Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Altındağ İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Akar, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Selami Hatipoğlu, Altındağlı Müteahhitler Derneği Başkanı Erdal İpek, Mamak Müteahhitler Derneği Başkanı Sezai Mallı, Keçiören Müteahhitler Derneği Başkanı Ferit Turan ile KAR-DER Yönetimi yer aldı.

"KALPLERİMİZE HOŞGÖRÜ YERLEŞTİRELİM"

Yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajları veren Başkan Tiryaki, insanların sağduyudan ayrılmaması gerektiğini vurguladı. Tiryaki, kalplere yerleştirilecek hoşgörü sayesinde tüm sorunların halledilebileceğini belirterek Ramazan ayı ile birlikte öfkenin geride kalmasını istedi. Başkan Tiryaki, bu mübarek ayda verilecek bir selamın bile birçok kapıyı aralayacağına dikkat çekti.

Altındağlı Müteahhitler Derneği Başkanı Erdal İpek ise Altındağ'ın gelişmesi için sorumluluk almaktan kaçınmayacaklarını dile getirdi. Altındağ'ın daha modern bir hale gelmesi için Başkan Veysel Tiryaki ile aynı yolda yürüyeceklerini dile getiren İpek, bunun için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarının altını çizdi. İpek, "Altındağ, şu anda altın çağını yaşıyor. Bunda Veysel Tiryaki'nin payı çok büyük. Altındağ bizim evimiz. Biz de evimizi sürekli ileri taşıyacağız" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altındağlı Müteahhitler İftar Sofrasında Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement