Altındağ Sanat Alanında da Parmakla Gösteriliyor - Son Dakika
Yerel

Altındağ Sanat Alanında da Parmakla Gösteriliyor

Sanatın ve sanatçının daima yanında olan Altındağ Belediyesi, birbirinden güzel sergilere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

20.05.2015 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sanatın ve sanatçının daima yanında olan Altındağ Belediyesi, birbirinden güzel sergilere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Ulucanlar Yarı Açık Cezaevi Sanat Sokağı sanatçıları, açtıkları sergiyle Altındağ'daki kültürel faaliyetlere destek veriyor.

Ulucanlar Sanat Sokağı Sergi Salonu'nda sanatseverlere kapılarını açan keçe, ebru ve resim sergisi büyük beğeni topladı. Sergide Ulucanlar Sanat Sokağı sanatçılarından Nedret Munzur, Sevim Sağdıç ve Yaşar Cengiz Çınar'a ait 100'den fazla eser yer aldı. Sergideki bazı eserlere ise sanatçıların öğrencileri imza attı.

Sanat Sokağı sanatçılarından Nedret Munzur, Altındağ Belediyesi'nin her alanda olduğu gibi sanatsal ve kültürel alanda da örnek oluşturduğunu belirtti. Bu sayede daha bilinçli bir neslin yetişeceğini ifade eden Munzur, Altındağ'daki sanatsal ve kültürel faaliyetlerin giderek arttığına dikkati çekti. Nedret Munzur, sanata ve sanatçıya değer veren Başkan Veysel Tiryaki ile birlikte Altındağ'ın parmakla gösterilen bir ilçe haline geldiğini vurguladı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altındağ Sanat Alanında da Parmakla Gösteriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement