Altındağ Belediyesi, Zabıta Haftası Kutlamalarına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Altındağ Belediyesi, Zabıta Haftası Kutlamalarına Katıldı

Altındağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, 189’uncu Zabıta Haftası etkinliklerine katıldı.

03.09.2015 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altındağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, 189'uncu Zabıta Haftası etkinliklerine katıldı.

Ankara'nın tüm ilçe belediye zabıta ekipleri, Zabıta Haftası'nda bir araya geldi. Büyükşehir Belediye Binası önünde toplanan ekipler, daha sonra Anıtkabir'e doğru yola çıktı. Anıtkabir'de saygı duruşunda bulunan zabıta ekipleri, Mustafa Kemal Atatürk anısına mozoleye çelenk koydu. Ekipler, Kızılay Metrosu'nda zabıtaları konu alan bir resim sergisi açılışına da katıldı. Toplum refahının sağlanmasında büyük rol oynayan zabıta personelleri, görev ve sorumluluklarının bilincinde olduğunu bir kez daha gösterirken, birlik ve beraberlik mesajı vermeyi de unutmadı.

Zabıta Haftası ile ilgili açıklamalarda bulunan Altındağ Belediyesi Zabıta Müdürü Süleyman Onaycı, bu haftanın birlik ve beraberlik açısından önem taşıdığını vurguladı. 1-7 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Zabıta Haftası'nın moral ve motivasyonunu arttırmada büyük rol oynadığını söyleyen Onaycı, bu haftanın kaynaşmayı da beraberinde getirdiğini belirtti.

"ALTINDAĞ ZABITASI HER ZAMAN GÖREV BAŞINDA"

Altındağ'daki birçok soruna özveriyle ve sabırla yaklaştıklarını dile getiren Onaycı, daha huzurlu bir toplum için ne gerekiyorsa yapacaklarını ifade etti. Süleyman Onaycı, Altındağ'daki seyyar satıcıları, dilencileri, sokak işgalcilerini, gürültü kirliliğine neden olan unsurları ve vatandaşın güvenliğini tehlikeye atan tüm durumları bir bir ortadan kaldırdıklarının altını çizdi. Çok geniş bir alanda hizmet verdiklerini kaydeden Onaycı, "Görev ve sorumluluklarımız her zaman farkındayız" dedi.

Onaycı, Altındağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nün 7 gün 24 saat boyunca görev başında olduğunu ve kendilerine 507 00 50 numaralı telefondan ulaşılabileceğini de hatırlattı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altındağ Belediyesi, Zabıta Haftası Kutlamalarına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement