Altındağ Belediyesi'nden 5 Yıldızlı Cenaze Hizmeti - Son Dakika
Yerel

Altındağ Belediyesi'nden 5 Yıldızlı Cenaze Hizmeti

Altındağ Belediyesi\'nden 5 Yıldızlı Cenaze Hizmeti

Altındağ Belediyesi, cenaze araçlarını da yenileyerek, 6 adet cenaze aracı aldı.

09.07.2015 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altındağ Belediyesi, cenaze araçlarını da yenileyerek, 6 adet cenaze aracı aldı.

Altındağ Belediyesi, cenaze araçlarını da yeniledi. Cenaze hizmetleri için alınan 6 adet konforlu, Mercedes marka araç hizmete girdi. Uygulamanın Türkiye'de ilk olduğunu belirten Başkan Tiryaki "Eskiden cenazeler karpuz taşır gibi kamyonlarda taşınırdı. Son 10 yılda yapılan düzenlemelerle bu görüntüler ortadan kalktı" dedi.

"YAŞAYAN İNSANLARA NE KADAR SAYGIMIZ VARSA, ÖLÜLERE DE O KADAR SAYGIMIZ VAR"

Başkan Tiryaki, Altındağlıların daima, her şeyin en iyisini hak ettiğinin altını çizerek, "Hastaneler bölgesinde yer almamızdan dolayı cenaze işleri çok yoğun olan bir belediyeyiz. Bu araçlar Türkiye'de bir ilk… Avrupa'daki örneklerini inceledik ve orada benzerlerinin kullanıldığını gördük. Neden Altındağ'da da olmasın dedik. Yaşayan insanlara ne kadar saygımız varsa, ölülere de o kadar saygımız var" dedi.

TAM KONFORLU DONANIM

Tabut yerleştirmeden soğutma sistemine kadar tüm donanımın Almanya'da özel olarak yapıldığını anlatan Tiryaki, Altındağ Belediyesi'nin maddi sıkıntı yaşamadığını, belediyedeki araçların hiç birinde kiralama yöntemini de tercih etmediklerini söyledi. Yeni alınan araçlarla bu alandaki hizmetlerin kaliteli ve daha hızlı sağlanacağını dile getiren Başkan Tiryaki, bu işin herkes tarafından önemsenmesi gerektiğini de sözlerine ekledi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Altındağ Belediyesi'nden 5 Yıldızlı Cenaze Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement