Altın Top Messi'nin - Son Dakika
Spor

Altın Top Messi'nin

Altın Top Messi\'nin

Arjantinli yıldız Lionel Messi, Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla en iyi oyuncuya verilen Altın Top Ödülü'ne layık görüldü.

14.07.2014 01:57  Güncelleme: 01:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arjantinli yıldız Lionel Messi, Brezilya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda gösterdiği performansla Altın Top ödülü'nün sahibi oldu. Attığı gol ve yaptığı asistlerle takımını finale taşıyan Arjantinli yıldızın adı, finalde kaybedilen Almanya maçının ardından Altın Top Ödülü için anons edildi.

RODRIGUEZ EN CİDDİ ADAYDI

Altın Top Ödülü adayları arasında, kupanın sahibi olan Almanya'dan Müller ve attığı 6 gole rağmen çeyrek finalde turnuvaya veda eden Kolombiyalı yıldız James Rodriguez en ciddi adaylar arasında gösteriliyordu.

MAÇIN ADAMI MULLER SEÇİLDİ

Final müsabakasında maçın adamı Alman yıldız Thomas Müller oldu. Finalin ardından kupanın diğer ödülleri de sahibini buldu. Turnuva öncesinde omzundaki sakatlık nedeniyle kadroda olup olmayacağı tartışılan Alman kaleci Neuer, gösterdiği performansla Altın Eldiven Ödülü'nün gittiği isimdi. En İyi Genç Oyuncu ödülü Fransız Paul Pogba'ya giderken, Altın Ayakkabı'nın sahibi ise Kolombiyalı yıldız James Rodriguez oldu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Altın Top Messi'nin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Tuba Üstüntop: altıntop Hamit değil miydi ya??? 3 6 Yanıtla
  • MAŞALLAH: O takım benim şu takım benim diye ekranlarn başında ya da statlarda boğazını yırtan kavga eden kazanınca deliler gibi sevinen zavallı kardeşlerim bakın görün işte esas sevinenler kimler futbolcular yatlarda katlarda villalarda yaşayıp en lüks arabalara binsinler sizde sürünün, gidin beş kuruş isteyin bakalım size zırnık koklatıyolar mı futbol şeytan işidir zaman kaybından başka bir şey değildir 90 dk boyunca bir maça bakacğnza gidin iki rekat namaz kılın bari öbür dünyanız iyi olsun 4 1 Yanıtla
  • EMPEROR: HAYIR HALİL'Dİ. 2 1 Yanıtla
  • mami: rodriguezin hakkıydı 1 0 Yanıtla
  • MEHMET ALİ TAYFUR: dalgamı geçiyorlar altın top neye dayanarak messinin 1 0 Yanıtla

Advertisement