Altay'la Borçlar Bitmediği İçin Sezon Sonu da Yasak Gelecek (Haberine Ek) - Son Dakika
Güncel

Altay'la Borçlar Bitmediği İçin Sezon Sonu da Yasak Gelecek (Haberine Ek)

Altay\'la Borçlar Bitmediği İçin Sezon Sonu da Yasak Gelecek (Haberine Ek)

Eski oyuncuları İsa ve Göksel ile Futbol Federasyonu'na 226 milylon TL ödeyerek transfer yasağını kaldıran Altay, 3 futbolcuyla presipte anlaştı.

22.01.2015 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski oyuncuları İsa ve Göksel ile Futbol Federasyonu'na 226 milylon TL ödeyerek transfer yasağını kaldıran Altay, 3 futbolcuyla presipte anlaştı. Giresunspor'dan orta saha Gökhan Çakır, Centone Karagümrük'ten santrfor Recep Akkemik ve Orduspor'dan sağ bek Volkan Özcan'la el sıkıştıklarını açıklayan Asbaşkan Sadettin Ünlü 3 oyuncuya bu hafta imza attıracaklarını söyledi. Bir golcü, bir de stoper alarak transferi bitireceklerini anlatan Ünlü, "Ekonomik olarak zor günler geçirmemize rağmen, takviye çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kuracağımız güçlü kadroyla ligde istediğimiz konuma geleceğiz" diye konuştu.

Profesyonel futbol yaşamına Mecidiyeköyspor'da başlayan 28 yaşındaki Gökhan, sırasıyla Torku Konyaspor, Sarıyer, Karşıyaka, Yeni Malatyaspor, Hatayspor, Nazilli Belediyespor'da forma giyerken, bu sezon Giresunspor'da sadece 1 lig maçı oynadı. 2011-12'nin ilk yarısında Altay'da top koşturan 29 yaşındaki Volkan ise Petkimspor, Göztepe, Hacettepe, Giresunspor, Diyarbakırspor, Kayseri Erciyesspor ve Bucaspor'da oynadı. Volkan bu sezon 5 Lig müsabakasında Orduspor formasını terletti. 21 yaşındaki Recep amatör olarak Beşiktaş'ta, profesyonel olarak Centone Karagümrük'te görev aldı. Recep ilk yarıda 2 maçta sahaya çıktı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altay'la Borçlar Bitmediği İçin Sezon Sonu da Yasak Gelecek (Haberine Ek) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement