Altaç: Kimsenin Burnu Bile Kanamadı - Son Dakika
Yerel

Altaç: Kimsenin Burnu Bile Kanamadı

Altaç: Kimsenin Burnu Bile Kanamadı

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç,yaklaşık 101 gün boyunca IŞİD'in elinde Bulunun 49 Konsolos personelinin kurtulması ile kimsenin burnunun Kanamadığını belirtti

22.09.2014 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, 49 konsolos çalışanının kurtarılması ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

101 Gün Boyunca İŞİD'in elinde bulunun 49 Konsolos Personelinin kurtulması ile kimsenin burnunun kanamadığına dikkat çeken Altaç, "IŞİD tarafından, Musul'da kaçırılan 49 konsolosluk personelimiz, 101 gün sonra "yumuşak güç" olarak nitelendirilen başarılı bir istihbarat operasyonuyla kimsenin burnu bile kanamadan sağ salim Türkiye'ye getirildi. Türkiye, bir takım dış güçler ve içerideki uzantıları olan paralel vari yapılar tarafından Suriye ve Irak'taki Kaos ve çatışma ortamına çekilmeye çalışılıyordu, fakat bu kirli tuzağa Türkiye düşmedi. Bu rehineler üzerinde Ortadoğu'da ve Ülkemizde zaaf içinde olduğu gösterilmeye Çalışılan, Hükumetimiz, bu operasyonla Ortadoğu arenasında alana diğer güçlerden daha fazla Hakim olduğunu bir kez daha gösterdi. Geçmişte, Ülkemiz hep başkalarının peşine takılırdı, MOSSAD, CIA gibi, örgütler tarafından yol gösteriliyordu. Şimdi ise bu örgütlerin yapamadığını öz kaynaklarımızla, Milli istihbarat Teşkilatımızla bizler yapmaktayız" dedi.

Türkiye'nin bu operasyonla dünyaya bir kez daha büyük ve güçlü bir devlet olduğunu gösterdiğini kaydeden Altaç, "Bir asırdır uyuyan bu millet uyandı milli ruh şahlandı. Büyük devlet anlayışından ötürü kendi vatandaşlarımıza sahip çıktığımız gibi dünyadaki tüm mazlum halklara sahip çıkacağımızı bütün dünyanın bilmesi gerekir. "Yeni Büyük ve Güçlü Türkiye" yolunda, bu büyük ve önemli operasyonla konsolosluk görevlilerimizi kurtararak bizlere bayram yaşatan başta Liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Edoğan, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu, Milli İstihbarat Teşkilatımıza ve İsimsiz Kahramanlarımızı yürekten kutluyorum" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Altaç: Kimsenin Burnu Bile Kanamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement