Tolgahan Almeda İlişkisi Ciddiyete Bindi - Son Dakika
Magazin

Tolgahan Almeda İlişkisi Ciddiyete Bindi

Tolgahan Almeda İlişkisi Ciddiyete Bindi

Tolgahan Sayışman, 8 aydır birlikte olduğu sevgilisi Almeda Abanzi'yi ailesiyle tanıştırdı.

09.10.2015 16:44  Güncelleme: 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman ile Almeda Abazi'nin birlikteliği ciddiye bindi. 8 aydır aşk yaşayan ikiliden Abazi'nin, önceki hafta Sayışman'ın ailesiyle tanıştığı ortaya çıktı. Şimdiye kadar birçok güzelle aşk yaşayan fakat hiçbirini ailesiyle tanıştırmayan Tolgahan Sayışman'ın ailesini Almeda Abazi ile tanıştırması "Tolgahan evleniyor" iddialarını güçlendirdi.

"AİLEYE GİRMİŞSİN"

Önceki gün de ünlü oyuncunun Amerika'da okuyan kız kardeşi Nil Sayışman ile Almeda Abazi, birlikte alışveriş turuna çıkarak 'gelingörümce' mutluluğu yaşadı.

Almeda Abazi, müstakbel görümcesiyle çekilen bir kareyi de instagram'dan paylaştı. Fotoğrafın altına "Nil ile gezmeler" notunu düşen Abazi'nin takipçileri "Aileye girmişsin", "Yakında düğün mü var?" yorumları yaptı.

"BABA OLMAK İSTİYORUM"

Almeda Abazi, evlilik yorumları karşısında sessizliğini korudu. Tolgahan Sayışman'ın ise yakın çevresine "Artık baba olma vaktim geldi. Almeda'nın da çok iyi bir anne olacağından eminim" diyerek evlilik planları yaptığı iddia edildi.

Son Dakika Magazin Tolgahan Almeda İlişkisi Ciddiyete Bindi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Ay yildiz kirmizi beyaz türkiyem: Agzi kopasicalar düzgün resim cekmiyorlar 7 0 Yanıtla
  • seba: hepsini tanitiriyooo sadece 2 0 Yanıtla
  • bir bilen: serhat Ulueren. Hıncal Uluç. erman toroğlu.kaya Çilingiroğlu. rasim ozan kutahyali ey Trabzon sporlu lar Ey cimbom lular ve bunların medyadaki yalakalari şimdi siz çocuklarınizin yüzüne nasıl bakacaksiniz 0 2 Yanıtla
  • seba: hepsini tannistiri 0 0 Yanıtla

Advertisement