Almanya'da Bir Türk Genci Annesini Boğarak Öldürdü - Son Dakika
Güncel

Almanya'da Bir Türk Genci Annesini Boğarak Öldürdü

Almanya\'da Bir Türk Genci Annesini Boğarak Öldürdü

Almanya'nın Bremen kentinde yaşayan Nursel Akbaş şizofreni hastası oğlu Efkan tarafından öldürüldü.

02.07.2015 17:04  Güncelleme: 17:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuzey Almanya'nın Bremen kentinde bir aile dramı yaşandı. Yalnız yaşayan Ispartalı 46 yaşındaki Nursel Akbaş şizofreni olduğu öğrenilen oğlu Efkan tarafından boğularak öldürüldü.

TALİHSİZ KADININ CESEDİNİ POLİSLER BULDU

Olay Bremen'in Neue Vahl semtinde meydana geldi. Hastanede temizlikçi olarak çalışan Nursel Akbaş'ın işe gitmemesinden şüphelenen komşuları kapıyı çaldı. Akbaş'tan haber alamayan komşular polise haber verdi. Kapıyı kırarak içeri giren polis talihsiz kadının cesedini buldu.

ANNESİNİ BOĞARAK ÖLDÜREN OĞLU KLİNİĞE KAPATILDI

Polis cesedin banyoda bulunduğunu ve boğularak öldürüldüğünü açıkladı. Olaydan kısa bir süre sonra katil zanlısı olarak Nursel Akbaş'ın oğlu gözaltına alındı. 22 yaşındaki katil zanlısı bir kliniğe kapatıldı.

CENAZESİ ISPARTA'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Evinde kendi öz evladı tarafından boğularak öldürülen Nursel Akbaş'ın cenazesi Türkiye'ye gönderildi. Cenazenin Isparta'da toprağa verileceği öğrenildi.

"HEP OĞLU İÇİN ÇALIŞIRDI"

Akbaş'ın arkadaşlarından Manolya Yılmaz cinayetle ilgili olarak şunları söyledi: 'Nursel çok iyi ve çalışkan bir kadındı. Psikolojik sorunları olan bir oğlu vardı. Hep onun için çalışırdı. Öğrendiğimize göre de oğlu tarafından öldürülmüş' dedi.

AKILLARDAKİ SORU NEDEN DAHA ÖNCE ÖNLEM ALINMADI

Cinayete kurban giden Nursel Akbaş'ın arkadaşları şizofreni olan gencin daha önce kliniğe kapatılması gerektiğini söylediler. Akbaş'ın birkaç kez resmi kurumlara başvurduğunu ve oğlunun kliniğe yatırılmasını istediği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Almanya'da Bir Türk Genci Annesini Boğarak Öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • seda_42: yazik cok yazik 15 0 Yanıtla
  • Cansu : İnanmıyorm yaa nasıl insan nasıl evlat nasıl vicdan?? Anne kadar güzel bişey yok şu dünyada..melekten farkları yok. Gözümü kırpmadan kendi canımı veririm. Ben bakmaya kıyamıyorum anneme, sarılıp yatmaya doyamıyorum. Aklım almıyor !!! 2 2 Yanıtla
  • anquvali: hayırlı ewlat 0 2 Yanıtla

Advertisement