Alkollü Baba ile Oğulun Kavgası Kanlı Bitti - Son Dakika
Güncel

Alkollü Baba ile Oğulun Kavgası Kanlı Bitti

Alkollü Baba ile Oğulun Kavgası Kanlı Bitti

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesi Armutlu köyünde yaşayan 57 yaşındaki Yakup T., çıkan tartışma sonunda 28 yaşındaki oğlu Ömer T'yi av tüfeğiyle yaraladı.

18.10.2013 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Isparta'nın Şarkikaraağaç ilçesi Armutlu köyünde yaşayan 57 yaşındaki Yakup T., çıkan tartışma sonunda 28 yaşındaki oğlu Ömer T'yi av tüfeğiyle yaraladı.

Jandarmaya bilgi veren görgü tanıklarının ifadelerine göre, Şarkikaraağaç İlçesine bağlı Armutlu köyünde saat 03.00 sıralarında Yakup T. ile oğlu Ömer T. arasında tartışma çıktı. Alkollü oldukları belirtilen baba ile oğul arasındaki tartışma sırasında, Ömer T., babası Yakup T.'nin başına av tüfeğinin dipçik kısmıyla vurdu. Tüfeği oğlunun elinden alan ve ateşleyen Yakup T., oğlunu sol bacağının kasık bölgesinden yaraladı. Silah sesine koşan komşu ve akrabalar, yaralı genci Şarkikaraağaç Devlet Hastanesi acil servisine götürdü. Olay yerine giden 112 ekipleri, yaralı babayı da aynı hastaneye getirdi. Kafa travması nedeniyle Yakup T., ambulansla Isparta Devlet Hastanesi'ne, kasığından yaralanan oğul Ömer T. ise Isparta Tıp Fakültesi'ne sevk edildi. Devlet Hastanesi'nde yapılan tetkiklerde Ömer T.'nin 2.22, Yakup T.'nin 3.35 promil alkollü olduğu saptandı. Baba Yakup T.'nin yoğun bakımda olduğu öğrenildi. Olayla ilgili savcılık soruşturma başlattı. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alkollü Baba ile Oğulun Kavgası Kanlı Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • CHP İstanbul İl Başkanlığındaki 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada iş adamının ifadesi ortaya çıktı
    17:58 CHP İstanbul İl Başkanlığındaki 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturmada iş adamının ifadesi ortaya çıktı

    CHP İstanbul İl Başkanlığındaki 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturma kapsamında iş adamı Hüseyin Köksal'ın savcılığa verdiği ifade açıklandı. Köksal, suçlamaları kabul etmediğini belirterek, o tarihte başlatılan kampanyaya bağış yapmadığını ve para görüntüleriyle ilgisinin olmadığını söyledi.

  • Melikgazi Belediyesi, Ortaköy Sokağı'nı Kuracak
    17:57 Melikgazi Belediyesi, Ortaköy Sokağı'nı Kuracak

    Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ilçeye 'Ortaköy Sokağı' ismini verecekleri gastronomi sokağı kuracaklarını duyurdu. Proje kapsamında, kumpir, dondurma ve yerel tatların yer alacağı mekanlar oluşturulacak. Palancıoğlu, projenin insan odaklı olduğunu ve ailelerin keyifli vakit geçirebileceği bir mekan oluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

  • Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Antalya'da başladı
    17:57 Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası Antalya'da başladı

    Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde düzenlenen Vestel Artistik Cimnastik Dünya Challenge Kupası'na 27 ülkeden 108 sporcu katılıyor. İlk gün erkekler ve kadınlar bireysel alet elemeleri gerçekleştirdi. Türkiye'yi erkeklerde 9, kadınlarda ise 5 sporcu temsil ediyor. Organizasyon 31 Mart'ta finallerle sona erecek.

  • Eskişehir'de yapılan denetimlerde 362 şüpheli sorgulandı, 1 çocuk yetkililere teslim edildi
    17:56 Eskişehir'de yapılan denetimlerde 362 şüpheli sorgulandı, 1 çocuk yetkililere teslim edildi

    Eskişehir'de polis ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, işletmeler, okul çevreleri ve parklar incelendi. 362 şüpheli sorgulanırken, kavşaklarda ve trafik ışıklarında dilendiği tespit edilen 1 çocuk Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne teslim edildi.

  • Yanan villanın içi böyle görüntülendi, cinayet şüphesi var
    17:54 Yanan villanın içi böyle görüntülendi, cinayet şüphesi var

    Bursa'da bir villada çıkan yangında Mustafa Şentürk hayatını kaybederken, Ali Vurgun ağır yaralandı. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, evin ateşe verildiği ihtimalini değerlendirirken, villanın içi oda oda görüntülendi. İncelemeler sonucunda villanın bodrum katında yanmış bir ceset bulundu. Yangının çıkış sebebi ve ölüm sebebiyle ilgili cinayet masası dedektiflerinin araştırması devam ediyor.

  • Marmaris Cumhur İttifakı Adayı Serkan Yazıcı, Görevine Sadık Kalacağına Yemin Etti
    17:53 Marmaris Cumhur İttifakı Adayı Serkan Yazıcı, Görevine Sadık Kalacağına Yemin Etti

    Marmaris Cumhur İttifakı adayı Serkan Yazıcı, seçilmesi halinde Atatürk İlke ve İnkılapları'na bağlı kalacağını, kamu kaynaklarını israf etmeden kullanacağını ve partizan faaliyetlerden kaçınacağını belirterek görevine sadık kalacağına yemin etti.

  • Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı
    17:52 Gaybubet evlerinde saklanan 4 FETÖ üyesi yakalandı

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonda, 'Gaybubet' evlerinde saklanan ve haklarında yakalama kararı bulunan ihraç kaymakam ve sayıştay denetçisi de dahil olmak üzere 4 FETÖ üyesi yakalandı. Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.


Advertisement