Ali Ağaoğlu, Eski Sevgilisi İçin İnşaat Şirketi Kurdu - Son Dakika
Ekonomi

Ali Ağaoğlu, Eski Sevgilisi İçin İnşaat Şirketi Kurdu

Ali Ağaoğlu, Eski Sevgilisi İçin İnşaat Şirketi Kurdu

Ali Ağaoğlu, eski sevgilisi ve bir oğlunun annesi Ayten Alpar için yeni bir inşaat şirketi kurdu. Ağaoğlu, "Yeni şirkete ortanca eşim bakacak" dedi.

02.10.2014 09:28  Güncelleme: 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, eski sevgilisi olan ve kendisinin ‘ortanca eşim’ diye tanıttığı Ayten Alpar için inşaat şirketi kurdu.

26 Eylül’de kurulan ‘Ağa Akdeniz Ağa Yapı İnşaat’ Bağdat Caddesi’ndeki kentsel dönüşüm projelerine odaklanacak.

Şirkette hissesi olduğunu ancak dümende Ayten Alpar’ın olacağını belirten Ali Ağaoğlu, “Ayten hanım ortanca eşim ve çocuğumun annesi. İnşaat sektörüne girmek istedi ben de destek oldum” dedi.

ESKİDEN AĞAOĞLU'NUN SATIŞ PAZARLAMA MÜDÜRÜYDÜ

Yeni şirkette arkadaşı Yeşim Şenay ve Ali Ağaoğlu ile ortak olduklarını belirten Ayten Alpar, “Ağaoğlu Şirketler Grubu’nda uzun süre satış ve pazarlama müdürlüğü yaptım, ancak son yıllarda sektörden uzak kaldım. Son bir ayda bu fikir gelişti ve harekete geçtik. Gayrimenkul projelerimizde Ağaoğlu’nun marka ve iş deneyiminden faydalanacağız” dedi.

İNŞAATA KADIN BAKIŞI

Bağdat Caddesi’nde 2 bina için anlaşma yaptıklarını, 20’den fazla proje üzerinde de çalıştıklarını belirten Alpar, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na gelen dönüşüm tekliflerini bu şirket üzerinden değerlendireceklerini dile getirdi. Karlı görmeleri haline başka ilçelerde de kentsel dönüşüm yapacaklarını belirten Alpar, “Kentsel dönüşüme kadın bakış açısı getireceğiz” dedi.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Ekonomi Ali Ağaoğlu, Eski Sevgilisi İçin İnşaat Şirketi Kurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • celalettin aslan: bu pislik herifi ve onu bu duruma getiren halk düşmanı iktidarı ALLAH a havale ediyorum. 38 0 Yanıtla
  • metin: HAŞA ALLAHIM SANA İSYAN ETMEK NE HADDİME sadece şunu demek istiyorum yüreği ALLAH SEVGİSİYLE DOLU OLAN HERAN HERSANİYE ALLAHA EL AÇIP SADECE ÇOCUKLARINA BİR LOKMA HELAL RIZIK İSTEYEN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞAN GARİBANLARA BİRAZ RIZIK VER YARABBİM ÇOK BİŞE İSTEMİYOZ RABBİM BİZLERİ KİMSEYE MUHTAÇ ETME bu adamın haberlerini okuyunca çok kahırlanıyorum işte napim ben üç çocuğumu hayırlı bir evlat yetiştiriyim diye uğraşıp didiniyorum aybaşını bile getiremiyorum bu adam zevki için milyarlar harcıyor 35 0 Yanıtla gg: Gönlümüz Zengin olsun insallah. Rabbim sana hayirli riziklar nasip etsin muhtaclarla paylasmayi nasip etsin insallah. 0 0 CAN: ALLAH SANA SABIR VERSİN HAYIRLI EVLATLAR NASİB ETSİN BOL RIZIKLAR VERSİN EN ÖNEMLİSİ SAĞLIK VE HUZUR VERSİN 0 0 metin: çok sağolun arkadaşlar ALLAH RAZI OLSUN ALLAH HEPİMİZE SAĞLIK HUZUR MUTLULUK VERSİN HAYIRLI RIZIKLAR NASİP ETSİN KİMSEYİ KİMSEYE MUHTAÇ ETMESİN SAĞOLUN VAROLUN 0 0
  • celalettin aslan: düşük karakterli ve akp nin eseri 22 0 Yanıtla
  • ALİ OSMAN ŞENGUL: ZÜBBE 20 2 Yanıtla
  • TİKSENÇ: YA KADINLARI ANLAMIYORUM BU ADAMLA YATARKEN DOLAR MI GÖRÜYOLAR ATATÜRKLER HAVADA MI UÇUŞUYO?? ABİ MİDE LAZIM YAAA EŞLERİNİ SIRALANDIRMIŞ. ORTANCA ÇOCUĞUM DER GİBİ. . ALLAHIM AKIL FİKİR İHSAN EYLE. . SEN HER ŞEYİN İYİSİNİ BİLİRSİN KURBAN OLAYIM SANA FÜTURSUZCA HARCAMA YAPAN ZENGİNLERDEN ALIP FAKİRLERE DE VERMEYİ NASİP ET AMİN 22 0 Yanıtla
  • ALİ OSMAN ŞENGUL: ŞU İŞİD GELSEDE ŞU İSTANBUL DA ÖNCE SENİN İNŞAATRLARI BOMBALASA 12 3 Yanıtla
  • Cemo: yakisirrr alicigime 2 7 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı
    03:53 Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen Küresel Görünüm Forumu'nda yaptığı konuşmada, piyasaların ve yatırımcıların genel olarak enflasyonun düşeceği ve Orta Vadeli Program'ın (OVP) sonuç vereceğine inanmaya başladığını ifade etti. Şimşek, OVP'nin güçlü ve güvenilir bir çerçeveye sahip olduğunu belirtirken, enflasyonun düşürülmesinin öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin politika önceliklerini anlatan Şimşek, OVP'nin fiyat istikrarını sağlamayı, rekabetçiliği artırmayı ve yapısal reformları gerçekleştirmeyi amaçladığını söyledi.

  • Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor
    00:28 Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor

    Burdur'da gerçekleşen İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, 2024 yılı yatırım planları ele alındı. Toplantıda, Burdur genelinde 267 projenin yürütüldüğü açıklandı.

  • Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi
    21:49 Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi

    Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü ve Hizan Sağınlı Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan yol kontrollerinde 2 şahsa toplam 34 bin 440 TL idari para cezası verildi. Yapılan operasyonda 4 adet keklik, 4 adet kafes ve 5 adet tuzak ele geçirildi. Keklikler sağlık kontrollerinin ardından doğaya salındı ve kafes ile tuzaklar imha edildi.


Advertisement