Alex: Aziz Yıldırım, Beni Fenerbahçe Tarihinden Silemez - Son Dakika
Spor

Alex: Aziz Yıldırım, Beni Fenerbahçe Tarihinden Silemez

Kulüp tesislerine girmesi engellenen Alex de Souza, "Aziz Yıldırım benim için bir şey ifade etmiyor. Kendisi için üzgünüm, benim ismimi kulüp tarihinden silemez." dedi.

22.04.2015 17:44  Güncelleme: 18:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Alex de Souza, başkan Aziz Yıldırım hakkında çarpıcı bir açıklama yaptı. Profesyonel futbol hayatına son veren Alex de Souza, kendi belgeselini çekmek için İstanbul'a gelmiş ve Aziz Yıldırım'la bir görüşme yapmak istemişti.

Bu görüşme isteklerinden olumsuz yanıt alan Alex de Souza kendi Instagram hesabından yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi;

"ENGELLENDİM"

"Bir başka amacım da "alexcamera10 belgeseli" için kulüp tesislerinde (müze, stad ve samandıra) çekim yapmaktı. Başkan Bey tarafından engellendi. Dördüncü kez görüşme talebimi reddetti ve çok mutlu günlerimin geçtiği yerlere girişimi yasakladı. Aziz Başkan, başkan olarak bana çok destek oldu ve başkan ve oyuncu olarak yaşadıklarımız hep hatıramda kalacak. Kulüp başkanı olarak başarılarla dolu geçmişine büyük saygı duyuyorum.

"BENİM İSMİMİ KULÜP TARİHİNDEN SİLEMEZ"

İnsan olarak ise bir şey söylememe taraftarıyım çünkü kendisinden bu konuda bir şey öğrenmedim ve benim için bir şey ifade etmiyor. Kendisi için üzgünüm ama benim adım kulübün tarihine yazıldı ve hiç bir şey bunu silemez! Dünyanın bütün kulüplerinde eski bir oyuncu en azından nezaketle karşılanır. Maalesef bu sefer böyle olmadı."

Alex: Aziz Yıldırım, Beni Fenerbahçe Tarihinden Silemez
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Alex: Aziz Yıldırım, Beni Fenerbahçe Tarihinden Silemez - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (41)

  • Aydın: Seni Türk futbolu unutamaz alex sen Türkiye ye gelmiş en düzgün futbolcusun 28 2 Yanıtla
  • At hırsızı: Alex bi çek git yaw takım şampiyonluğa gidiyor sen neyle uğraşıyorsun git iki üç tane figüran bul oynat belgeselinde 4 23 Yanıtla
  • Ahmet: Ben Beşiktaşlıyım ama Alex Sen Adamsın ... Seni Seviyoruz ... 27 0 Yanıtla
  • Fgm: Aziz başkan hakli sen kendini Fenerbahçe den daha büyük gürden 2 20 Yanıtla
  • adam adam: azizden önceki başkanı tanıyan var mı. . . yok. . . azizde böyle olacak. . ama alex Rıdvan gibi daim yaşayacak. . . . 19 2 Yanıtla
  • Pokuhantr: Cinconlar ve Sekiztaşlar satır aralarında ağlamaya başlamış . Siz çok iyi tanırsınız Alex reisi ! 2 17 Yanıtla
  • ümit: burada bakıyorum da 6S liler birden aziz yıldırımı karalamaya gelmişler. La siz nasıl adamlarsiniz, hakan şükürler bülent korkmazlar hasan şaşları ne hallerle gönderdiniz unuttunuz sanirim. Aziz YILDIRIM SEN ÇOK YAŞA. 2 17 Yanıtla
  • At hırsızı: 50 bin kişi seni yuhlarken zamanında bir tek o destek çıktı sana aziz yıldırımın en büyük hatası seni o gün kovmamasıdır .... 2 14 Yanıtla
  • FB: Hala Aziz Yıldırım'ı savunan insanlar var, Yazık. . . Bunun için bahşiş mi aldınız? Aziz Yıldırım'ın bu kulübe verdiği zararları halen anlamak istemeyenler var. Dünya Literatüründe FB nasıl bir takım bir bakın, Bir de GS'ye bakın. Aradaki tek fark AZİZ. Belki de FB çok daha iyi yerlerde olmalıydı ama değil. . . Tek sebep: AZİZ 12 3 Yanıtla
  • eto: Aziz yildirim silinir sen silinmezsin rahat ol.. 11 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Amedspor, şampiyonluğunu ilan edecek maça hazırlanıyor
    12:09 Amedspor, şampiyonluğunu ilan edecek maça hazırlanıyor

    TFF 2. Lig Kırmızı Grupta lider olan Amedspor, şampiyonluğunu ilan edecek maça hazırlıklarını sürdürürken, maçın oynanacağı stadyumda da hazırlıklar tamamlandı. Ligin bitimine 3 hafta kala en yakın rakibine 6 puan fark atan Amedspor, bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Iğdır FK maçına büyük bir kararlılıkla hazırlanıyor. Stadyumun kapasitesi olan 33 bin kişinin tamamının maça gelmesi beklenirken, taraftarlardan sahaya zarar verilmemesi ve stadyumu korumaları konusunda özellikle hassasiyet göstermeleri isteniyor.

  • Adana Büyükşehir Belediyesi Portakal Çiçeği Karnavalı Etkinlikleri Başladı
    11:57 Adana Büyükşehir Belediyesi Portakal Çiçeği Karnavalı Etkinlikleri Başladı

    Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında Seyhan Nehri üzerinde tenis ve voleybol müsabakaları yapılıyor, konserler veriliyor. Amatör sporcuların da katıldığı etkinlikler, izleyenlere eğlenceli anlar yaşatıyor.

  • Bismilli Sporcular Okul Sporları Boks Müsabakalarında Başarı Elde Etti
    11:56 Bismilli Sporcular Okul Sporları Boks Müsabakalarında Başarı Elde Etti

    Diyarbakır'da düzenlenen okul sporları boks müsabakalarında Bismilli sporcular, toplamda 7 altın ve 3 gümüş madalya kazanarak ilçelerini gururlandırdı. Sporcular ve antrenörleri, kazandıkları madalyalarla birlikte Bismil Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tekin Kaya'ya teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tekin Kaya, sporcuları teker teker kutlayarak bu başarıların ilçedeki diğer gençlere de örnek teşkil edeceğini belirtti.

  • Bursaspor'a Diyarbakır deplasmanında seyircisiz oynama cezası
    11:53 Bursaspor'a Diyarbakır deplasmanında seyircisiz oynama cezası

    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Esenler Erokspor maçında yaşanan çirkin tezahürat nedeniyle Bursaspor'a 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Bu ceza, Bursaspor'un Diyarbekirspor ile oynayacağı son deplasman maçını etkileyecek.

  • Kemer'de Sky To Sea Dağ Bisikleti Yarışı Hazırlıkları Tamamlandı
    11:42 Kemer'de Sky To Sea Dağ Bisikleti Yarışı Hazırlıkları Tamamlandı

    Kemer'de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı. Kemer Kaymakamlığı'nın destekleriyle Kemer Belediyesi ana sponsorluğunda 20-21 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek yarışlara Türkiye, Rusya, Norveç, Romanya ve Gürcistan'dan 85 sporcu katılacak.

  • Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek
    11:23 Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek

    Mersin'in merkez Yenişehir ilçesinde düzenlenecek olan Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası'nda 380 sporcu madalya mücadelesi verecek. Organizasyon öncesi yapılan hazırlıklar tamamlandı ve parkurlar belirlendi. Sporcular denize girip kulaç atacak, bisiklet sürüp koşacaklar. Dünya Paratriatlon Kupası'nda yarışacak olan sporcular Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na kota almak için puan toplayacaklar. Ayrıca, organizasyon kapsamında triatlon ulusal yarışları da gerçekleştirilecek. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, organizasyonda dünyanın en iyi paratriatletlerinin ve gelecek vaat eden genç sporcularının ter dökeceğini belirtti ve triatlonun ilçede gelişmesi için önemli turnuvalar düzenlediklerini söyledi. Özyiğit, sporcuların Mersin'in güzelliklerini de keşfedeceğini ve hedeflerinin Avrupa ve dünya şampiyonları çıkarmak olduğunu ifade etti.

  • Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi
    11:01 Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi

    Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Ligi'nde mücadele eden Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü, geçtiğimiz hafta oynanan ve yarıda kalan maçın gözlemcisine ateş püskürerek, 'Gözlemci mi, kabadayı mı belli değil' açıklaması yaptı.


Advertisement