Aldatılan İki Kadının Acı İntikamı - Son Dakika
Güncel

Aldatılan İki Kadının Acı İntikamı

Aldatılan İki Kadının Acı İntikamı

Genç adam evliyken yasak aşk yaşadı; ancak ikinci kadın, sevgilisinin evli olduğunu öğrenince adamın eşiyle plan kurdu. Boşanmada kanıt göstermek için telefon ekstrelerini kadına gönderdi.

03.06.2015 11:36  Güncelleme: 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da yaşayan Mustafa K. (36), cep telefonuna ait ekstrelerin bir süredir adresine gelmediğini belirterek GSM şirketini aradığında şok yaşadı. GSM şirketi çalışanı, ekstrelerin daha önceden verilen talimatla Beyoğlu'nda bulunan bir ajansa gönderildiğini tespit etti. Mustafa K., yaptığı araştırma sonucunda adresin, evli olduğu dönemde yasak aşk yaşadığı Dilek E.'nin çalıştığı işyerine ait olduğunu öğrenince soluğu savcılıkta aldı. Mustafa K., kendisine ihanet nedeniyle boşanma davası açan eşinin eski sevgilisi aracılığıyla temin ettiği cep telefonu ekstreleri ve fotoğrafları dosyaya sunduğunu iddia etti.

EŞİ ARAYIP YARDIM İSTEDİ

Savcılık tarafından ifadesinde başvurulan Dilek E., şikayetçi ile tanıştıkları dönemde evli olduğunu kendisinden sakladığını belirterek, "Ayrıldıktan sonra hem evli, hem de benimle birlikteyken başka bir evli kadınla da aşk yaşadığını öğrendim. Eşi daha sonra beni arayarak 'boşanma davasında kullanmak için o kadının fotoğraflarına ihtiyacım var' diyerek benden yardım istedi. Simitçiye girerken fotoğraflarını çektirip telefon görüşmelerinin ispatı için ise bir arkadaşıma GSM şirketini aratarak faturaları işyerime yönlendirdim. Sonra da eşine verdim. Bunu bir kez yaptım ve sonra kendisine anlatıp kendi adresine aldırmasını söyledim. Suç işleme kastım yoktu." dedi.

YARDIM ETMEK İSTERKEN BAŞI YANDI

Mustafa K. ve eşi boşanırken, savcılık tarafından Dilek E. hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık tarafından hazırlanan iddianamede Dilek E. hakkında "Özel hayatın gizliliğini ihlal ve kişisel verileri hukuka aykırı olarak kaydetme" suçlarından 1 yıldan 5 yıla kadar hapis ile cezalandırılması istendi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Aldatılan İki Kadının Acı İntikamı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Karagöz : Aldatılmış bir kadın yaralı Aslan kadar saldırgan olur..:))) 52 2 Yanıtla
  • vatandaş: Saadet Partisi geliyor ! 8 25 Yanıtla
  • erbalıya cevap: kadınlar erkekler gibi değiller inanıyorlar ve anlamıyorlar sonradan darbeyi yiyorlar ama olsun yaşatan yaşatır 18 2 Yanıtla
  • Uşak'ta Fırtına: Ev ve Ahırların Çatısı Zarar Gördü
    16:43 Uşak'ta Fırtına: Ev ve Ahırların Çatısı Zarar Gördü

    Uşak'ta sabah saatlerinden itibaren etkili olan fırtına nedeniyle Sivaslı ilçesi Cinoğlu köyü ile merkeze bağlı Fakılı köyünde evlerin çatısı uçtu. Eşme ilçesi Elvanlar Mahallesi'nde iki ahırın çatısı ile Banaz ilçesi Ulupınar köyünde de bir evin çatısı fırtına nedeniyle zarar gördü. Olaylarda can kaybı ya da yaralanma olmadığı belirtildi.

  • Bandırmaspor ve Tuzlaspor Teknik Direktörleri Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu
    16:39 Bandırmaspor ve Tuzlaspor Teknik Direktörleri Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu

    Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında Bandırmaspor ile Tuzlaspor arasında oynanan maçın ardından iki takımın teknik direktörleri basın toplantısında konuştu. Bandırmaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, hedeflerinden sapmadıklarını ve süper lige çıkmak istediklerini belirtirken, Tuzlaspor Kaleci Antrenörü Mazhar Sevgi ise oyuncularının iyi mücadele ettiğini ve daha fazla gol atabileceklerini ifade etti.

  • Denizli'de 2 bin 420 rakımlı Bozdağ'da kar etkili oldu
    16:38 Denizli'de 2 bin 420 rakımlı Bozdağ'da kar etkili oldu

    Denizli Kayak Merkezi'nin bulunduğu Tavas ilçesine bağlı Nikfer Mahallesi'ndeki 2 bin 420 rakımlı Bozdağ'da öğle saatlerinde kar yağışı başladı. Karla birlikte Bozdağ beyaza büründü ve bazı vatandaşlar kar görmek için bölgeye gelerek fotoğraf çektirdi.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas lideri Haniye ile görüştü
    16:35 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas lideri Haniye ile görüştü

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ile Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde bir araya geldi. Görüşmede, İsrail’in Gazze’ye yönelik başlattığı saldırıların ele alındığı öğrenildi.


Advertisement