Albimo Alanyaspor'da Kayserispor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Albimo Alanyaspor'da Kayserispor Maçı Hazırlıkları

PTT 1. Lig takımlarından Albimo Alanyaspor, Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

17.11.2014 20:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımlarından Albimo Alanyaspor, Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'ndeki antrenmanda turuncu-yeşilli futbolcular, plates eğitmenleriyle plates yaptı. Futbolcuların esneme, nefes ve hareket egzersizleri gerçekleştirdiği çalışma yaklaşık bir saat sürdü.

Günün ikinci antrenmanı ise akşam saatlerinde teknik direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde yapıldı. Isınma hareketleriyle başlayan idman, 5'e 2 top kapma çalışmasıyla sürdü. İdman, kondisyon çalışmasının ardından oynanan çift kale maçla tamamlandı.

Albimo Alanyaspor Kulübü Sportif Direktörü Taner Savut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mili maç için verilen arayı iyi değerlendirmeye çalıştıklarını söyledi.

Boluspor maçında beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını ifade eden Savut, "Milli maç arası eksikliklerimizi görme anlamında çok işimize yaradı. Uzun bir ara olması takımın moral olarak tekrar ayağa kalması anlamında faydalı oldu" dedi.

Kart cezalısı Sinan ve Koray dışında eksiklerinin olmadığını dile getiren Savut, "Milli takımda bulunan Ayite, Kayseri'de kampa katılacak. Eren, Sercan, Gökalp ve Cem'in sakatlıkları ise geçti. Kerem'in ufak bir sakatlığı vardı. O da bu arada dinlenme fırsatı buldu" diye konuştu. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Albimo Alanyaspor'da Kayserispor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement